• Home
  • Over Pluryn
  • R&D en Innovatie
  • Zorg voor jezelf met online platform Quli

Quli. Zorg voor jezelf!

Ondersteuning thuis is ideaal. Ga maar na. Je woont thuis en krijgt precies de hulp die je nodig hebt. Maar je coach is niet altijd in de buurt. Online zorgplatform Quli biedt dan uitkomst. Quli staat voor ‘Quality of Life’ en is helemaal gratis. Praten met je familie, vrienden en online coaches is erg gemakkelijk dankzij beeldbellen, chatten en mailen. Via speciale Quli-apps helpt je coach je met het uitvoeren van dagelijkse taken: van op tijd opstaan tot huishoudelijke klusjes. En als dat nodig is, kan je coach altijd langskomen.

Waar bestaat Quli uit

Als je een Quli account hebt aangemaakt, dan kun je dit account gebruiken zoals jij het wil. Vind je het moeilijk om een account aan te maken? Vraag dan of je begeleider je wil helpen. Je bepaalt zelf hoe jij je persoonlijke pagina’s inricht.

Quli bestaat uit drie onderdelen:


Is Quli iets voor jou?

Ja, want Quli is er voor iedereen, jong en oud. Voor jou, voor je familie en vrienden die je helpen. Het platform is er ook voor zorgverleners die verantwoordelijk zijn voor jouw zorg. Quli ondersteunt je bij het zelfstandiger worden en/of blijven.
Jouw privé gegevens zijn veilig, want jij bepaalt wie welke informatie van jou mag zien.

Je eigen zorg inrichten met apps

In de appstore van Quli zitten apps die je kunt toevoegen aan jouw Quli omgeving. Je maakt je persoonlijke Quli pagina door apps toe te voegen. Daarnaast kun je apps toevoegen uit de Android en Apple store. Dit zijn speciaal geselecteerde apps voor Quli. Zoals een app voor Medicijn Herinnering. Of de app Blokje Om waarbij je tips krijgt hoe je omgaat met bepaalde sociale situaties.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Quli?

Via www.quli.nl kun je zelf een gratis account aanmaken. Je hebt daarvoor een eigen emailadres nodig. Je hebt ook een mobiel nummer nodig om bepaalde apps te gebruiken. Quli kun je gebruiken op smartphones, tablets en computers.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen