Deelen De Granaat

Delenseweg 85

Routeplanner

Delenseweg 85
6877 AE Deelen De Granaat

Omschrijving

Het huis van leefgroep De Granaat staat op de locatie Kop van Deelen van de Hoenderloo Groep. De locatie ligt in een mooie bosrijke omgeving, nabij het nationale park de Hoge Veluwe. Alle benodigdheden en ondersteuningsfaciliteiten worden op het terrein aangeboden.
Kop van Deelen behandelt jongeren die van de rechter een zogenaamde ‘machtiging voor gesloten jeugdzorg' kregen. Kop van Deelen spreekt liever van JeugdzorgPlus.

Naam locatie: De Granaat Deelen
Adres: Delenseweg 85
6877 AE Deelen De Granaat
Doelgroep: Jongeren met multi-problematiek
Aantal bewoners: 10
Groepssamenstelling:
Leeftijd:
Ondersteuning: De Hoenderloo Groep is een innovatieve organisatie die specialistische 24 uurszorg biedt aan jongeren met complexe gedragsproblemen. In een unieke, veilige omgeving bieden wij jongeren een programma op maat dat behandeling, onderwijs en activiteiten aan elkaar verbindt. Daarbij gaan we uit van de kracht van jongeren en dagen hen en hun netwerk uit om actief bij te dragen aan de eigen ontwikkeling. Samen creëren we kansen voor jongeren met het doel dat zij zich redden in de samenleving.
Vanuit de overtuiging dat zorg nooit straf is, behandelen we vastgelopen jongeren in een veilige omgeving. Sinds 2008 is het mogelijk jongeren in de gesloten jeugdzorg (JeugdzorgPlus) te behandelen. JeugdzorgPlus wil jongeren zo kort als kan en zo intensief als nodig helpen. Juist als er sprake is van ernstige gedragsproblemen en de jongere of het gezin in een crisis zit, is er behoefte aan perspectief. Aan goede opvang, behandeling, onderwijs en zorg.
Begeleiding: 24 uurs
Rolstoeltoegankelijk: Nee
news news Woningoverzicht

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen