Nijmegen

Kempenaerstraat 115 / 117

Routeplanner

Kempenaerstraat 115 / 117
6535 SP Nijmegen

Omschrijving

De Kempenaerstraat is een woonvoorziening, gelegen op de 4e en 5e verdieping van een flatgebouw, midden in de wijk Hatert in Nijmegen. Deze wijk is op loopafstand van het winkelcentrum.
De woonvoorziening is bestemd voor jongeren van 16 t/m 25 jaar die bekend zijn met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De jongeren hebben allemaal te maken met de gevolgen van NAH op fysiek, cognitief, sociaal, emotioneel en gedragsmatig gebied. De jongeren hebben als gezamenlijk kenmerk dat ze vanuit het hersenletsel energetisch beperkt zijn, en snel overbelast zijn door prikkels. De Kempenaerstraat is geschikt voor jongeren met NAH die enigszins in staat zijn tot het krijgen van inzicht in hun beperking en bewust kunnen werken aan een nieuw perspectief.

Naam locatie: Nijmegen Kempenaerstraat
Adres: Kempenaerstraat 115 / 117
6535 SP Nijmegen
Doelgroep: Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
Aantal bewoners: 12
Groepssamenstelling: Gemengd
Leeftijd:
Ondersteuning: Uitgangspunt bij het bieden van rust en structuur: PRET (=Pauze, Rust, Een ding tegelijk, Tempo aanpassen). Begeleiding richt zich op de mogelijkheid om jongeren zelf de regie te laten voeren, indien mogelijk. Inclusie gericht werken is aan de orde. Jongeren worden gestimuleerd om zoveel mogelijk aan de maatschappij deel te nemen d.m.v hobby’s, werk, contacten etc.
Begeleiding: 24 uurs
Rolstoeltoegankelijk: Ja
news news Woningoverzicht

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen