Routeplanner

Professor Bromstraat 2
6525 AV Nijmegen Hoogeveldt

Omschrijving

Hoogeveldt is een woonvoorziening voor studenten met een beperking die op kamers willen wonen. De woonvoorziening ligt op de onderste verdieping van het gelijknamige complex aan de Professor Bromstraat 2 in Nijmegen. In de nabije omgeving vind je de HAN, Radboud Universiteit en ROC Nijmegen, ook treinstation Heyendaal, bushaltes en het ziekenhuis zijn op loopafstand te vinden.
Bewoners kunnen bij Hoogeveldt rekenen op 24-uurs begeleiding en ondersteuning die aansluit bij hun wensen. Dit kan zijn: planning, financiën, administratie, vervolg wonen, vergroten van zelfstandigheid en/of het voeren van gesprekken. Indien nodig kunnen de begeleiders ook verzorgende ondersteuning geven op het gebied van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).
Hoogeveldt is een woonvoorziening voor iedereen die bezig is met een studie op zijn/haar eigen niveau en op kamers wil wonen. Dit kunnen jongvolwassenen met een lichamelijke beperking, licht verstandelijke beperking, autisme, ADHD of andere verwante problematiek zijn.

Naam locatie: Hoogeveldt Nijmegen
Adres: Professor Bromstraat 2
6525 AV Nijmegen Hoogeveldt
Doelgroep: Jongeren met multi-problematiek
Aantal bewoners: 12
Groepssamenstelling: Gemengd
Leeftijd:
Ondersteuning: Ondersteuning bij dagelijkse zaken gericht op het vergroten van zelfstandigheid. Indien nodig verzorgende ondersteuning bij ADL.
Begeleiding: 24 uurs
Rolstoeltoegankelijk: Ja
news news Woningoverzicht

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen