Routeplanner

Jupiterstraat 2
6543 XG Nijmegen

Omschrijving

Ben jij een jongere tussen de 18 en 30 jaar die graag op zichzelf wil wonen, maar deze stap nog net te groot vindt? Dan is Trainingshuis Jupiter wellicht iets voor jou!

Trainingshuis Jupiter biedt training aan jongvolwassenen van ongeveer 18-30 jaar met een begeleidingsvraag. Je woont in een ruim huis dicht bij het centrum van Nijmegen.

Naam locatie: Trainingshuis Jupiter Nijmegen
Adres: Jupiterstraat 2
6543 XG Nijmegen
Doelgroep: Lichamelijke beperking, Verstandelijke beperking en multi-problematiek, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Autisme
Aantal bewoners: 6
Groepssamenstelling: Gemengd
Leeftijd:
Ondersteuning: Samen met jou wordt er gekeken naar wat jij wil leren. De ondersteuning is gericht op praktische- en sociaal-emotionele vaardigheden. Begeleiding is er om te ondersteunen op gebieden zoals werken, wonen, zelfverzorging en ook op het gebied van vrije tijd, zoals contact met vrienden, sport en hobby’s. Er is aandacht voor het ontdekken van mogelijkheden en onmogelijkheden in het leven! Binnen het Trainingshuis word je individueel begeleid en er wordt gebruik gemaakt van groepsdynamica. Begeleiding is niet 24 uur fysiek aanwezig, dus enige mate van zelfstandigheid is een vereiste.
Begeleiding: Aantal uren per dag
Rolstoeltoegankelijk: Ja
news news Woningoverzicht

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen