Expertise

Nijmegen Heeschebos 2e

Pé Hawinkelstraat 100

Routeplanner

Pé Hawinkelstraat 100
6543 JD Nijmegen Heeschebos 2e

Omschrijving

Achter het Dominicus College in Nijmegen is een nieuwe woonwijk gebouwd, met daarin een nieuw gebouw voor 24 jongeren. Het gebouw aan de Pé Hawinkelstraat heet Heeschebos en telt drie verdiepingen.
De ligging is voor een aantal jongeren ideaal: zij gaan naar het Dominicus College en kunnen zelfstandig naar school toe. Er wonen ook jongeren op Heeschebos die naar een andere school gaan, gebruik maken van dagbesteding of studeren.
Op Heeschebos wonen drie groepen. Elke groep heeft een eigen team van begeleiders en assistent-begeleiders. Daarnaast is er een apart team dat de jongeren helpt met verzorging en ondersteuning in de woonomgeving of op school. Op de tweede verdieping wonen adolescenten en jongvolwassenen met een autisme spectrumstoornis (ASS), Asperger, PDD-NOS, MCDD, tussen de 18-25 jaar oud.

Naam locatie: Heeschebos Nijmegen, 2e verdieping
Adres: Pé Hawinkelstraat 100
6543 JD Nijmegen Heeschebos 2e
Doelgroep: Verstandelijke beperking en multi-problematiek
Aantal bewoners: 9
Groepssamenstelling: Gemengd
Leeftijd: 18-30
Ondersteuning: De leefgroep biedt een veilig leefklimaat met oog voor individuele verschillen en behoeften. De begeleiding werkt met een individueel plan per cliënt met specifieke doelen. Ondersteuning bij wonen, werken, leren, vrije tijd en dagbesteding. Individuele begeleiding in de groei naar een zo zelfstandig mogelijk leven. In deze groep wonen adolescenten en jongvolwassenen met een autisme spectrumstoornis (ASS), Asperger, PDD-NOS, MCDD, tussen de 18-30 jaar oud.
Begeleiding: 24 uurs
Rolstoeltoegankelijk: Ja
news news Woningoverzicht

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen