Expertise

Arnaud

Iedere dag ga ik met een glimlach naar mijn werk in het concertgebouw

Arnaud vertelt over werken bij Pluryn

Arnaud begint zijn loopbaan bij praktijkschool Zonnegaard. Hier doet hij een horeca-opleiding op mbo-niveau 1 om vandaaruit stage te gaan lopen bij eetcafé BliXem. Al snel krijgt Arnaud de smaak te pakken. Terwijl hij bij BliXem werkt, doet hij de horeca-opleiding op niveau 2. Ook helpt hij in de kantine van het Citadel College en gaat hij aan de slag bij Gasterij BliXem in Museumpark Orientalis. Omdat hij niet veel meer kan leren, is het tijd voor een stap hogerop.

Uiteindelijk komt Arnaud in een opleidingstraject van het restaurant van concertgebouw De Vereeniging terecht, waar locatiemanager Anthony O’Bryan en arbeidscoach Merel de Jong zijn traject in de gaten houden. “Ik moest wel even wennen aan het hoge werktempo”, vertelt Arnaud. “Ik zet alles klaar voor feesten, partijen en avondvoorstellingen. Het drukst is het tijdens de theatervoorstellingen. Ik werk dan bij de garderobe en tap biertjes.”

Liefst wil Arnaud in de keuken aan de slag. Dat heeft hij ook aan zijn arbeidscoach Merel verteld. Op maandag helpt hij de koks bij het koken. “Ik ben blij met deze kans, ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk.”


Het stappenplan van Arnaud:

1

Arnaud volgt een horeca-opleiding

Arnaud gaat naar de praktijkschool. Hier doet hij een horeca-opleiding mbo-1, omdat hij uiteindelijk aan het werk wil in de horeca. Zijn eerste stage is in het eetcafé van BliXem.
2

Arnaud loopt stage

Arnaud krijgt de smaak te pakken. Hij combineert achtereenvolgende stages met een horeca-opleiding op niveau 2. Dat voelt zo goed dat hij nog meer wil leren in de praktijk, liefst op een hoger niveau.
3

Arnaud doet meer werkervaring op bij De Vereeniging

Arnaud begint aan in een opleidingstraject bij het restaurant van concertgebouw De Vereeniging terecht. Locatiemanager Anthony O’Bryan en arbeidscoach Merel de Jong begeleiden hem.
4

Arnaud krijgt een baan met loonwaarde

Arnaud heeft zich zo goed ontwikkeld dat hij een betaalde baan krijgt in het restaurant van het Nijmeegse concertgebouw De Vereeniging.

 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen