Stageplaats of werkplek bij bedrijven

Veel bedrijven en organisaties willen mensen graag de kans geven om (weer) mee te doen in de samenleving. Pluryn helpt graag een match te maken tussen deze betrokken ondernemers en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Met de juiste begeleiding en ondersteuning lukt dat ook vaak.

Potentiële werknemers kunnen zich op hun baan voorbereiden door praktijkonderwijs, leerwerktrajecten, arbeidstraining, arbeidsre-integratie. Wie eenmaal een baan gevonden heeft, kan gebruikmaken van jobcoaching. Vaak tot grote tevredenheid van maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties.


Samenwerking met REA College

Het ‘gewone’ mbo-onderwijs is niet altijd berekend op jongeren met een (arbeids)beperking. REA College juist wél. Leerlingen volgen een op de praktijk gerichte beroepsopleiding, in hun eigen tempo. Het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol bij REA College. Zo bieden bedrijven en organisaties jongeren de kans om tijdens stages werkervaring op te doen en fungeren werkgevers als coaches-on-the-job. Wie wil, krijgt daarbij begeleiding.
Cursisten beschikken vaak over unieke talenten. Wilt u weten of hun talenten passen bij uw bedrijf? Of heeft uw bedrijf eventueel een stage- of werkplek in de aanbieding? Neem dan contact op met REA College. Wellicht komen we samen tot een match.

Meer weten?

Verstuur een mail / bezoek de website


Werkplek met jobcoaching

Bent u van plan om mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen, dan adviseren wij u graag over de verschillende opties. Van individuele trajecten tot groepsbegeleid werken: er is van alles mogelijk.
Wellicht is het goed te weten dat wij alles voor u kunnen regelen bij het aannemen van deze nieuwe medewerker(s). We inventariseren de arbeidsbehoefte, zoeken de juiste kandidaten, zorgen voor eventuele om- en bijscholing. Ook helpen we bij het inrichten van de werkplek en het eventueel begeleiden van je werknemer(s) on-the-job.

Meer weten?

Verstuur een mail / bel 088 - 779 20 60

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen