Niet-aangeboren hersenletsel

Haico volgt behandeltraject Hersenz

Als volwassene met niet-aangeboren hersenletsel heb je een leven voor en na je ziekte of ongeval. Je hebt behoefte aan informatie, duidelijkheid, rust en ondersteuning na je revalidatie. Deze ondersteuning vind je in het NAH-centrum.

Hier helpen ze je zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Naar wat je nog wil en kan als het weer wat beter gaat. Wil je jouw leven weer oppakken en heb je daarbij intensieve ondersteuning nodig, dan is er het behandeltraject van Hersenz. Er is een NAH-centrum in Nijmegen en in Tiel. Op beide locaties kun je het Hersenz-programma volgen.

NAH-Trefpunt Tiel 
Pluryn organiseert in Tiel het NAH-Trefpunt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), betrokkenen en andere geïnteresseerden in de regio Rivierenland. Het NAH-Trefpunt is een informatiepunt over hersenletsel en een ontmoetingsplek. Het NAH-Trefpunt vindt zes keer per jaar plaats. Er staat telkens een ander thema centraal. De datums vind je in de agenda. Meld je hier aan voor het NAH-Trefpunt.
 

DOWNLOAD DIRECT DE FOLDER


Download folder NAH: hoe verder?'

Pluryn ondersteunt mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hoe Pluryn kan helpen, lees je in onze folder. Vul je naam en e-mailadres in en kruis de gewenste folder aan. Je krijgt dan een downloadlink per e-mail toegestuurd.

Bij vakken met * is invullen verplicht. Vraag is niet verplicht.

Abonneer mij op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden *

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen