Niet-aangeboren hersenletsel

Haico volgt behandeltraject Hersenz

Als volwassene met niet-aangeboren hersenletsel heb je een leven voor en na je ziekte of ongeval. Je hebt behoefte aan informatie, duidelijkheid, rust en ondersteuning na je revalidatie. Deze ondersteuning vind je bij het NAH-centrum.

Hier helpen ze je zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Naar wat je nog wil en kan als het weer wat beter gaat. Wil je jouw leven weer oppakken? En heb je daarbij intensieve ondersteuning nodig? Dan is er het behandeltraject van Hersenz. Er is een NAH-centrum in Nijmegen en in Tiel. Op beide locaties kun je het Hersenz-programma volgen.

Inloop ochtenden
Wil je meer weten over niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Het NAH-centrum in Nijmegen organiseert open inloop ochtenden. Mensen met NAH en hun familieleden krijgen er vrijblijvend meer informatie. De inloop ochtenden zijn iedere laatste woensdag van de maand, tussen 10.00 - 12.00 uur. 
Je vindt het NAH-centrum Nijmegen in De Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272 in Nijmegen. 

Contact
Telefoon: 088 - 779 30 20
E-mail: nah-centrum@pluryn.nl

DOWNLOAD DIRECT DE FOLDER


Download folder NAH: hoe verder?'

Pluryn ondersteunt mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hoe Pluryn kan helpen, lees je in onze folder. Vul je naam en e-mailadres in en kruis de gewenste folder aan. Je krijgt dan een downloadlink per e-mail toegestuurd.

Bij vakken met * is invullen verplicht. Vraag is niet verplicht.

Abonneer mij op de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden *

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen