Een leuke baan, dat wil toch iedereen!

Een leuke baan vinden. Pluryn helpt je graag om dat voor elkaar te krijgen. We zetten ons in voor (jong)volwassenen die moeite hebben om werk te vinden. Daarbij gaan we uit van jouw dromen, kansen en mogelijkheden.

Belangrijk is te weten wat je wilt. Daar helpen we je bij. Hierna zoeken we samen naar een geschikte werkplek: betaald of onbetaald. Of je groeit door naar een baan met loonwaarde.
Er zijn projecten bij onder meer busmaatschappij Breng, voetbalclub Go Ahead en Radboudumc. Je kunt ook terecht bij onze maatschappelijke ondernemingen.
Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?
Mail naar PlurynWerkt@pluryn.nl. Of bel 088 779 50 00.

Werken bij maatschappelijke ondernemingen

Meedoen in de samenleving staat centraal bij onze maatschappelijke ondernemingen. Het zijn echte bedrijven waar je een plek vindt om te leren en te werken. Als medewerker doe je er waardevolle werkervaring op. Regelmatig stromen medewerkers uit naar een baan met (gedeeltelijke) loonwaarde. Wil je werken in een (lunch)café zoals BliXem, Coffyn of Bloesem? Of wil je aan de slag in een bakkerij, fietswinkel, boerderij, supermarkt of drukkerij/ printshop? Je kunt ook administratief werk doen of huishoudelijke taken uitvoeren. Er is zoveel keuze.

Meer weten?
Overzicht van alle maatschappelijke ondernemingen


Werken bij leer- werkbedrijven

Het vak leren in de praktijk. Dat doe je bij leer- werkbedrijven. En als je kunt kiezen tussen een leerbedrijf en een erkend leerbedrijf, welke kies je dan? Juist, het erkende leerbedrijf. Want daar weet je zeker dat je de goede dingen leert en dat alles goed geregeld is. Pluryn werkt samen met verschillende erkende leerbedrijven zoals Nezzo en BikeWerk.

Je kunt er opleidingen tot assistent medewerker in een bepaald vakgebied volgen. Daarmee behaal je een diploma op mbo niveau 1. Je kunt je er ook voorbereiden op een (betaalde) baan bij een ander bedrijf.


Werken bij bedrijven

Zoek je werk bij een echt bedrijf. Belangrijk is te weten wat je wilt. Daar helpen we je bij. Samen zoeken we dan naar een geschikte werkplek. Dat kan een individueel traject zijn, waarbij je stap voor stap van je droom werkelijkheid maakt. Of een bedrijvenproject. Hier werk je in groepsverband aan je toekomst. Doorgroeien naar een baan met loonwaarde is regelmatig mogelijk.

Je hebt een enorme keuze. Je kunt bijvoorbeeld in de zorg werken met ouderen of bij Radboudumc. Werk je liever met groen of dieren, dan kun je aan de slag in het groenonderhoud of bij kinder- en zorgboerderijen. Er zijn veel banen in de horeca, in supermarkten en bij buurtteams. Je kunt ook werken bij busmaatschappij Breng, als koerier in een auto rondrijden of schoonmaken in een voetbalstadion. Het gaat erom wat jij wil.


Ontdek je talenten bij de TalentenExpeditie

Wil je uitzoeken welke opleiding of baan het beste bij je past? Dan is de TalentenExpeditie iets voor jou. Je voert praktische opdrachten uit. Je loopt stage en bezoekt bedrijven. Na een paar weken weet je welk werk bij je talent past en hoe je dat doel bereikt.

Meer weten?
Verstuur een mail

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen