Werken bij bedrijven

Cleanteam

Pluryn heeft veel verschillende mogelijkheden voor werk en (arbeidsmatige) dagbesteding. Maatwerk is hierin heel belangrijk. Voor wie wil, is er altijd iets te doen. Door werk of een nuttige dagbesteding ontdek je je talent, verleg je je grenzen, leer je samenwerken en zet je (soms) stappen in de buitenwereld.

Pluryn werkt ook samen met bedrijven uit de omgeving. Ook zijn er speciale leer- werkbedrijven van waaruit je door kan stromen naar een gewone baan. Hieronder vind je een aantal bedrijven waar Pluryn mee samenwerkt in de regio Apeldoorn. Kijk hier voor bedrijven in de regio Nijmegen.


Fastned

Het bedrijf Fastned heeft laadstations voor elektrische auto’s langs de snelwegen in Nederland. In weer en wind staat het speciale A-team van Het Hietveld paraat om enkele van die laadstations op orde te houden. Bewoners gaan onder begeleiding in kleinere groepjes de weg op om stoepen te vegen, afval te prikken en de laadstations te poetsen.


GroenWerkXL

GroenWerkXL is een groenbedrijf waar je ook een opleiding in het groen kan volgen. Met een coach van GroenWerkXL leren bewoners van Het Hietveld hoe ze het terrein in Beekbergen het best op orde kunnen houden. Ook kan je certificaten halen voor het gebruik van speciale tuingereedschappen. Meestal werk je op het terrein van Het Hietveld in Beekbergen maar soms staat er ook een klus in de wijk op het programma.


Smurfit Kappa

De fabriekshal van Smurfit Kappa kom je niet zomaar binnen. Veiligheidsschoenen en gehoorbescherming heb je echt nodig als je werkt in de uitzoekhoek van de kartongigant in Eerbeek. Het is jouw taak om karton met gaten, scheuren of verkeerde bedrukking er tussenuit te halen. Je bent een belangrijke schakel in de kwaliteitscontrole van dit bedrijf.


Go Ahead Eagles

Een Cleanteam vanuit Het Hietveld zorgt er na iedere thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles voor dat de hoofdtribune van het stadion weer brandschoon is. Met een bus rijdt de schoonmaakploeg naar Deventer en gaat met papierprikkers en bezems aan de slag tot alle sporen die de supporters achter hebben gelaten zijn uitgewist.


Foenix de Benring

In de kringloopwinket Foenix in Voorst gaan de handen flink uit de mouwen. Bewoners van Het Hietveld helpen er met het uitladen van de vracht. Voordat de spullen in de winkel komen worden ze gesorteerd, schoongemaakt en voorzien van een prijslabel. Als je wilt leer je ook om met de kassa te werken en klanten te helpen.


Zorgboerderijen

Het Hietveld werkt samen met meerdere zorgboerderijen in de omgeving. Je kan er terecht om voor dieren te zorgen, stallen uit te mesten of klusjes rondom de boerderij te doen. Soms is er ook een boerderijwinkel waar je producten van het platteland verkoopt.


TCR Vervoer

Bewoners van Het Hietveld maken schoon bij TCR Vervoer in Apeldoorn en Deventer. Zowel het magazijn als de voertuigen worden van boven tot onder schoongemaakt. Vooral in de taxi’s moet je nog wel eens flink aan de slag om alles weer netjes te krijgen.

Bedrijven regio Nijmegen

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen