• Home
  • Volwassenen
  • Leren & werken
  • Werken bij een maatschappelijke onderneming
De maatschappelijke ondernemingen van Pluryn zijn echte bedrijven waar je kunt leren en werken.

Werken bij maatschappelijke ondernemingen

Je maakt het. Met trots!

Maatschappelijke ondernemingen zijn echte bedrijven waar je kunt leren en werken. Je gaat aan de slag op een plek waar je nieuwe dingen leert en met anderen samenwerkt.  Regelmatig stromen medewerkers door naar een baan met (gedeeltelijke) loonwaarde. Meedoen in de samenleving staat voorop.
Wil je werken in een (lunch)café of restaurant? Of liever in een supermarkt, printshop of fietswinkel? Je bent hoe dan ook goed bezig. En als je het aan kan, maak je van hieruit de stap naar een carrière in een ‘echt’ bedrijf. Hoe mooi is dat!

Hieronder lees je meer over deze bedrijven.

BikeWerk is een prettige plek om een vak te leren

Bikewerk, fietswinkel en werkplaats 

Prettige plek om een vak te leren

In de fietswinkel en reparatiewerkplaats van Bikewerk volg je als medewerker een opleiding. Een erkende leermeester leert je de kneepjes van het vak. Bikewerk levert dezelfde kwaliteit als andere fietsenmakers. De prijs en het assortiment zijn er ook hetzelfde. Bikewerk is dus gewoon een betrouwbare fietsenzaak.
Bikewerk zoekt regelmatig fietsenmakers, verkopers, schoonmakers, administratief medewerkers, chauffeurs en bijrijders. Kom gerust eens kijken in onze winkel of reparatieplaats als je meer wilt weten. Je kunt bij ons solliciteren als je een bijstands- of WAJONG-uitkering krijgt. Ben je geïnteresseerd?

Meer over Bikewerk

BliXem is een bedrijf met een eetcafé, luxe cadeauwinkel en catering

BliXem, eetcafé & catering

De kracht zit in onze mensen

BliXem is een bedrijf met een eetcafé en catering. Als  medewerker ben je gedreven en vriendelijk. Samen zorg je voor een gastvrije sfeer. Want de kracht van BliXem zit in onze mensen.

Bij BliXem werken ongeveer 75 assistent medewerkers. Je doet bij BliXem werkervaring op om door te stromen naar een 'gewone' baan. Of je vindt er arbeidsmatige dagbesteding. Ook kun je er stage lopen in café of keuken. Lijkt het jou leuk om in ons café te werken, in de bediening te staan of in de keuken?

Neem contact op met BliXem

In Bloesem Theehuis draait alles om thee.

Bloesem Theehuis

Unieke plek om te werken

In Bloesem Theehuis draait alles om thee. In de gezellige theeschenkerij of op het zonnige terras genieten gasten van de heerlijkste theesoorten en van lekkernijen uit eigen keuken. In de winkel kunnen klanten terecht voor leuke theeaccessoires en verrassende cadeaus.

Bij Bloesem Theehuis werken veel verschillende mensen als assistent medewerker. Samen met de werkbegeleiders, stagiairs en vrijwilligers vorm je één groot team, dat het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin maakt. Wil jij deel uitmaken van dit team? Je bent van harte welkom. Er zijn regelmatig vacatures. Er is van alles te doen. Kies gewoon het werk dat het beste bij jou past!

Contact met Bloesem

Je vindt bakkerscafé Brood op de Plank in de trendy Nijmeegse wijk Bottendaal

Bakkerscafé Brood op de Plank

Het kan wel!

Bij Bakkerscafé Brood op de Plank zorgen enthousiaste vakmensen in bakkerij, winkels en lunchrooms dagelijks voor het bereiden van heerlijke verse producten en tevreden gasten en klanten. Als assistent medewerker kun je werken in de bakkerij, winkel, keuken, lunchroom, administratie of als koerier. Onder deskundige begeleiding werk je bij ons aan je zelfstandigheid. Je vindt het bakkerscafé in de trendy Nijmeegse wijk Bottendaal.

Wil je graag bij het bakkerscafé werken? Neem dan contact met ons op.

Solliciteren bij Brood op de Plank

Buurtmarkt Breedeweg is een erkend leer- en werkbedrijf.

Buurtmarkt Breedeweg

Aan de slag in een supermarkt

Sinds een paar jaar beschikt Breedeweg over een echte supermarkt. Bij Buurtmarkt Breedeweg is ook veel werk te doen. Natuurlijk kun je aan de slag in de bediening, keuken, bakkerij of supermarkt. Maar er is meer werk: de Buurtmarkt zoekt ook mensen voor de administratie, verpakking en vervoer, de boodschappendienst, schoonmaak en groenonderhoud.

Zoek je een leuke baan? Bij Buurtmarkt Breedeweg doe je werkervaring op. Als voorbereiding op een baan met (gedeeltelijke) loonwaarde of als dagbesteding. Ook kun je via ons een mbo 1-opleiding volgen voor bakker, horeca of supermarkt. Met diploma heb je meer kans op een betaalde baan. Buurtmarkt Breedeweg is een erkend leer- en werkbedrijf. Wil je jezelf aanmelden?

Contact met Buurtmarkt Breedeweg opnemen

Coffyn is een koffiehuis en branderij in Malden.

Coffyn koffiehuis en -branderij

Koffie met zorg

Coffyn is een koffiehuis en branderij in Malden. Als assistent medewerker verkoop en schenk je uitsluitend fairtrade koffie met het Max Havelaar keurmerk. Goede koffie voor een eerlijke prijs.

Je doet werk dat je goed kunt. En je werkt in een omgeving waar je jezelf veilig voelt. Je krijgt alle kansen om je talenten verder te ontwikkelen. Hiermee bouw je aan een toekomst waarin je steeds zelfstandiger wordt. Wil je meer weten over werken bij Coffyn?

Neem contact op

Nezzo print en creatie is een full service grafisch bedrijf in Druten.

Nezzo Print en Creatie

Werken in een grafisch bedrijf

Nezzo print en creatie is een full service grafisch bedrijf. We leveren print- en drukwerk en grafische producties aan personen, bedrijven en verenigingen. Je vindt Nezzo in het gezellige centrum van Druten.
Bij Nezzo ontdek je wat je leuk vindt en goed kunt. Je kunt werken in de vormgeving, nabewerking, kantine, administratie/ balie, printen en kopiëren of mailings verzorgen. Daarnaast is Nezzo een erkend leerbedrijf. Als je wilt, kun je bij ons de opleiding Assistent Mediamedewerker (mbo niveau 1) volgen. Je kunt je bij ons ook voorbereiden op een (betaalde) baan bij een ander bedrijf. Of je blijft gewoon bij Nezzo werken. Meer weten over werken bij ons?

Neem contact op met Nezzo

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen