Zinvolle invulling van je dag

Wil je aan de slag in de maatschappij? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: werken in een maatschappelijke onderneming, of werken bij een bedrijf. Alleen of in groepjes met begeleiding. Heb je extra ondersteuning nodig, dan is een activiteitencentrum misschien iets voor jou. Hieronder lees je er meer over.

Arbeidsmatige dagbesteding

Je wilt zelf vorm geven aan je leven, je op een prettige manier nuttig maken, meedoen in de maatschappij. Grijp je kans om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld via (onbetaald) werk in een aangepast bedrijf. Het aanbod is groot, dus je kiest wat bij jouw mogelijkheden past. Werk je graag in een café, in een bakkerij of verzorg je liever dieren op een boerderij? Het kan allemaal. Je werkt alleen of in groepjes. En altijd zo zelfstandig mogelijk. Een begeleider ondersteunt je op de werkvloer. Om te wennen aan je werkplek, is het mogelijk vooraf een training te volgen.

Meer weten?
Verstuur een mail / download de folder


Activerende dagbesteding

Heb je extra ondersteuning en structuur nodig, dan is dagbesteding in een activiteitencentrum iets voor jou. Zo’n centrum ligt meestal in een ‘gewone’ woonwijk. Bij het bepalen van je dagbesteding houden we zoveel mogelijk rekening met wat jij wilt. Het is ten slotte jouw leven. Uiteraard krijg je ondersteuning als je dat prettig vindt. We hebben heel wat zinvolle dagactiviteiten in de aanbieding, onder meer bij een voetbalclub, op een manege en in een hobbycentrum. Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH), kom dan eens langs bij het NAH-centrum in Nijmegen of Tiel.

Meer weten?
Verstuur een mail / centra voor activiteiten

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen