Foto-Sam-Coolbrand

Wat doe jij in je vrije tijd?

Voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan. Als volwassene heb je bij Pluryn een uitgebreide keuze. Op de terreinen van Pluryn en ook er buiten. Want als het even kan, gaan we op zoek naar een leuke vereniging in de buurt. Met begeleiding of zelfstandig. Hou je wel van een uitdaging? Dan kun je meelopen in meerdaagse wandeltocht of de Zevenheuvelenloop. Je kunt ook dagjes uit, op vakantie gaan en leuke dingen doen met een maatje. Hieronder lees je er meer over.
Paardrijden bij Pluryn heeft positief effect op Fokke’s leven

Veel te doen op terreinlocaties

Woon je op een terreinlocatie van Pluryn, bijvoorbeeld Kemnade, De Winckelsteegh of Het Hietveld? Die locaties hebben veel in huis: hobby- en creativiteitscentra, cultuur- en sportvoorzieningen. Zo heeft De Winckelsteegh een eigen manege en zwembad. Het Hietveld heeft een sporthal en meerdere centra voor activiteiten. Je hebt dus veel keuze. Pluryn in Groesbeek doet veel aan muziek en toneel.

Verder lezen

Hobbycentrum-Nijmegen1

Jouw wens staat voorop bij activiteitencentra

Wat wil jij met je dag doen? Jouw doel en wensen staan altijd voorop bij de activiteitencentra van Pluryn. Waar nodig en gewenst, kan Pluryn je daarbij ondersteunen. Wij hebben veel mogelijkheden voor het zinvol invullen van de dag. Je kunt creatief bezig zijn of computeren, maar ook paardrijden of toneel spelen. En nog veel meer. Onze centra voor activiteiten bevinden zich als het even kan midden in de samenleving.

 

Overzicht van alle centra

Dagje uit en vakantie

Als je wilt, kun je er een dagje op uit. Even lekker weg. Naar de film bijvoorbeeld, een popfestival, pretpark of sportevenement. Met of zonder begeleiding. Ook een weekendje weg of zelfs een hele vakantie is mogelijk.

Locaties hebben soms groepsabonnementen op een dierentuin of bij een profvoetbalclub in de regio. Hier kun je dan tegen korting met een paar anderen naartoe. Je krijgt ook korting op voorstellingen in Cardo Theater te Groesbeek. Hier treden geregeld bekende artiesten op.

Meer weten?
Stuur een mail / download het programma van Cardo 

Leuke dingen doen met een maatje

Monique is maatje van Ellen. Een aantal keren per maand gaan ze samen leuke dingen doen. Dingen die Ellen door haar beperking niet zo gemakkelijk alleen doet.
Vrijwilligers en maatjes leveren een waardevolle aanvulling op de ondersteuning van Pluryn. Zij zorgen voor net dát extraatje waar de begeleiding niet aan toekomt. Bijvoorbeeld samen een kopje koffie drinken, een wandeling of uitstapje maken of samen naar een voorstelling gaan.

Een maatje zoeken of worden?
Bel 088 - 779 30 30 / verstuur een mail / download de folder 
Zilveren-Pollepel

Gezond eten en leven

Veel zorgorganisaties zijn actief bezig met sport, maar minder met gezonde voeding. Dat kan beter, vinden we. Daarom besteedt Pluryn de komende jaren extra aandacht aan gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Op veel hoofdlocaties is een diëtiste aanwezig. Naast aandacht voor gezonde voeding zal Pluryn de locaties zoveel mogelijk rookvrij maken.

Pluryn wil met de kookwedstrijden ‘De Gouden Pollepel’ en 'De Zilveren Pollepel' een gezonde leefstijl promoten. De Gouden Pollepel is een jaarlijkse wedstrijd voor woongroepen. Uitdaging is gezonde én lekkere maaltijden te maken, zonder pakjes en zakjes. De kookteams krijgen een beoordeling op smaak, presentatie, voedselkwaliteit (vers, gezond) en hygiëne. De winnende groep krijgt de Gouden Pollepel.

Meer weten?
Stuur een mail

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen