• Home
  • Volwassenen
  • Wonen
  • Wonen in de beschermde omgeving van een terreinlocatie

Wonen in de beschermde omgeving van een terreinlocatie

Wie een beschermde woonomgeving nodig heeft, kan terecht op een van de terreinlocaties. Je woont dan in een leefgroep met 24 uur begeleiding. Wonen op deze locaties gaat altijd in combinatie met andere vormen van ondersteuning, zoals behandeling, onderwijs, werk, vrije tijd of verzorging.

Er is veel mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van de terreinlocaties voor volwassenen.


Het Hietveld

Op het terrein in Beekbergen aan de Stoppelbergweg staan zes huizen waar verschillende groepen onder begeleiding wonen. Je woont er veilig en besloten. In sommige huizen zijn ook appartementen voor wie al zelfstandiger (leert) wonen. Maar begeleiding is altijd heel dichtbij. Op de woongroepen heerst een huiselijke sfeer maar er is wel een vaste structuur. Je kookt en eet zo veel mogelijk met de groep. Na het ontbijt gaat iedereen aan naar het werk of dagbesteding. Naast het werk, dagbesteding of behandeling is er tijd voor sport en ontspanning. Pluryn kijkt naar waar jij behoefte aan hebt. Maatwerk is heel belangrijk in de begeleiding bij Het Hietveld. 

Meer weten?
Stuur een mail / Meer over Het Hietveld


Kemnade Werkenrode

Wonen bij Kemnade Werkenrode betekent dat je een eigen kamer hebt. Afhankelijk van de woongroep waar je woont, heb je een eigen keukenblok en aparte badkamer met toilet. Je komt in de woonvorm die het beste bij jou past. Als je na behandeling toe bent aan meer zelfstandigheid, kun je terecht in een woonvoorziening in Groesbeek. Of je gaat stroomt door naar een meer zelfstandige groep op het terrein.

Meer weten?
Stuur een mail / Meer over Kemnade Werkenrode


De Winckelsteegh

De Winckelsteegh in Nijmegen is een ideale woonplek. Het is er rustig en overzichtelijk, zodat je je vrij en veilig voelt. Bovendien vind je er alle voorzieningen en activiteiten voor behandeling, zorg, dagbesteding en vrije tijd op één terrein. Er is zelfs een eigen manege, een lunchcafé en zwembad. Ook wie niet op het terrein woont, kan meedoen aan dagactiviteiten. Je kunt er ook logeren.
De woningen op het terrein zijn modern en van alle gemakken voorzien. Speciaal ingerichte ruimtes en hulpmiddelen zorgen ervoor dat iedereen de juiste zorg ontvangt en ondersteuning krijgt. Dag en nacht staan er mensen klaar om jou te helpen. Op De Winckelsteegh heb je je eigen kamer, maar er is ook een gezamenlijke, gezellig ingerichte huiskamer. Hier kun je andere bewoners ontmoeten.

Meer weten?
Stuur een mail / Meer over De Winckelsteegh

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen