Aan de slag als vrijwilliger

Sollicitatieprocedure

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Door jouw inzet lukt het ons om jongeren en volwassenen met complexe problemen écht mee te laten doen in de maatschappij. Je kunt je aanmelden als maatje van een cliënt, als groepsvrijwilliger of als medewerker van de talentpool.

Wij zorgen voor professionele begeleiding, een WA- en ongevallenverzekering en een vrijwilligersovereenkomst. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en een kerstpakket. En we organiseren een jaarlijks vrijwilligersuitje.

Jouw doelgroep
Heb je je aangemeld als vrijwilliger? Samen met de vrijwilligersadviseur van Pluryn bekijk je dan eerst hoe je jouw talenten kunt inzetten en welke doelgroep het beste bij jou past. Je vindt het leuk om samen te werken met de beroepskrachten. Om te kijken of er een klik is, spreek je ook met de afdeling waar je aan de slag wil.

Wat past bij jou?
Er zijn verschillende mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten:

  • Maatje - een kopje koffie drinken, shoppen of een uitstapje naar een theater of sportvereniging maken met een individuele cliënt.
  • Groepsvrijwilliger – je kunt bijvoorbeeld chauffeur zijn, koken met jongeren, wandelen of een voorstelling bezoeken met bewoners van een leefgroep.
  • Helpende Handen - je werkt op afroep zonder vaste tijden. Als het een keer nodig is en je hebt tijd, dan kun je meehelpen met een activiteit of iets anders.

Meer weten?
Bekijk de vacatures / stuur een mail
Of bel 06 - 20 49 75 38 (Dick de Graaf) of 06 - 10 11 63 47 (Maaike Nawijn)

Meer weten over het vrijwilligersbeleid van Pluryn? Download dan onderstaand document.

Download Vrijwilligersbeleid Pluryn

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail