(Afstudeer) onderzoek voor studenten 

Als student kun je jouw onderzoek bij Pluryn doen. Pluryn werkt nauw samen met universiteiten en hbo's. Samen stemmen we relevante onderzoeksvragen af. Want onze diensten moeten aansluiten bij de meest actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen en inzichten. Cliënten met complexe ondersteuningsvragen mogen dat van Pluryn verwachten. Daarom monitoren en te verbeteren we onze dienstverlening voortdurend.
Onderzoek op zowel universitair als hbo-niveau is hierbij een belangrijk onderdeel. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan regelmatig onze vacatures. We nodigen je uit om gericht op deze vacatures te studeren.

Vragen? Mail leren@pluryn.nl

Intermetzo-Jeugdzorg_Interventies-en-trainingen

Onderzoek op universitair niveau

Onderzoekers van Pluryn R&D begeleiden en voeren onderzoeken op wetenschappelijk universitair niveau uit. R&D koppelt activiteiten voor onderzoek en ontwikkeling aan centrale thema’s. We baseren deze thema's op de laatste ontwikkelingen in zorg en wetenschap. 

Is er een vacature, dan vind je die op deze site. We nodigen studenten uit hier gericht op te solliciteren.

Stage-of-leerlingplaats

Onderzoek op hbo-niveau

Als hbo-student kun je stagelopen op veel Pluryn-locaties. Ook is er ruimte om je (afstudeer) onderzoek uit te voeren. Je onderzoek richt zich op het verbeteren van de kwaliteit in het primaire proces, dicht bij de cliënt. Het onderzoek voldoet aan de behoefte van de cliënt en het betrokken team. Je krijgt begeleiding van de leidinggevende en de studentbegeleider op locatie. Of van de afdeling R&D. 

Is er een vacature, dan vind je die op deze site. We nodigen studenten uit hier gericht op te solliciteren.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze adviseur beroepsopleiden

088 - 779 30 84, ma t/m do 8-12 u

Bekijk vacatures

Mail