BBL-Elsa

BBL en Duaal bij Pluryn

Wij zien graag dat jij je talenten en vaardigheden zo goed mogelijk leert inzetten. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Dit kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld met een uitdagend leer-/ werktraject. Hieronder lees je er meer over.

Pluryn werft alleen via openstaande vacatures voor Bbl en Duaal leer-werk functies. Kijk hier voor een actueel overzicht.

VACATURES BBL EN DUAAL      FLYER BBL EN DUAAL

Leren en werken

Bij Pluryn zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die leergierig zijn en die houden van zelfstandig werken. Mensen die verantwoordelijkheid willen dragen en alles willen weten over begeleiding van jongeren of mensen met een verstandelijke beperking. Of juist meer kiezen voor de persoonlijke verzorging en verpleging van mensen met een verstandelijke beperking. Wil je leren, maar tegelijkertijd de handen uit de mouwen steken? Dan heb je bij ons de keuze uit leer-/werktrajecten op drie verschillende niveau's.

BEKIJK DE VACATURES BBL EN DUAAL

BBL_Mirella

Niveau 3 Medewerker Maatschappelijke Zorg of Verzorgende IG

Jouw vooropleiding is:

  • een kader-, gemengde, of theoretische leerweg vmbo-diploma met profiel zorg en welzijn of
  • een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of
  • een andere opleiding (niet zorg gerelateerd) op niveau 2 of 3
BBL-Jelle

Niveau 4 Persoonlijk begeleider Specifieke Doelgroepen of Verpleegkundige

Jouw vooropleiding is:

  • een gemengde leerweg of theoretische leerweg vmbo-diploma met profiel zorg en welzijn of
  • een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of
  • een andere opleiding (niet zorg gerelateerd) op niveau 3 of 4
BBL_Kemnade

Niveau 5 Social Work of Verpleegkundige (niveau 6)

Jouw vooropleiding is:

  • havo of vwo-diploma
  • een andere opleiding (niet zorg gerelateerd) op niveau 4 of 5

We vinden het belangrijk dat je met plezier je opleiding volgt, maar jezelf niet overvraagt. Wij bieden de opleidingen aan in samenwerking met een mbo of hbo-instelling die deze opleiding aanbiedt.

Opleiding

Leren in de praktijk

Als je bij ons een leer- /werktraject doet, dan ga je één dag in de week naar school en werk je op één van onze afdelingen. Dit zijn onregelmatige diensten, dus je maakt alles mee wat je in het dagelijks werk ook kunt tegenkomen. Dit doe je natuurlijk niet in je eentje. Een studentbegeleider vanuit onze organisatie ondersteunt en begeleidt je hierbij. Ook is er een adviseur beroepsopleiden betrokken bij je leer- en werkproces.

Samen met enthousiaste collega’s ga je aan de slag in een werkomgeving die zeer dynamisch is. Je maakt deel uit van een team dat alles op alles zet om de mensen die aan ons zijn toevertrouwd de beste zorg en begeleiding te bieden. Vanaf het moment dat je leer-/werktraject begint, beteken je direct ontzettend veel voor de mensen die jouw hulp nodig hebben.

VACATURES BBL EN DUAAL      FLYER BBL EN DUAAL

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze adviseur beroepsopleiden

088 - 779 30 84, ma t/m do 8-12 u

Bekijk vacatures

Mail