Werken als begeleider bij Pluryn

Begeleider bij Pluryn

Pluryn is altijd op zoek naar begeleiders. Beschik jij over een relevant mbo of hbo-diploma? Stuur ons dan je sollicitatie. Zelfs als er even geen geschikte vacature online staat. We kunnen altijd pedagogisch medewerkers A en B, woonbegeleiders en (persoonlijk) begeleiders gebruiken. Op deze pagina lees je meer over deze functies en onze arbeidsvoorwaarden. Beschik jij over het juiste talent?

Bekijk de vacatures

Een baan met zekerheid bij Pluryn

Waarom begeleider worden bij Pluryn?

Een groot voordeel van werken bij Pluryn is dat we:

  • Bij voorkeur met vaste contracten werken. Voor zekerheid ben je bij ons aan het goede adres.
  • Ook rekening houden met mensen die parttime willen werken.
  • Veel mogelijkheden hebben als je toe bent aan een nieuwe uitdaging.
  • Voordelen bieden zoals kortingen op sportclubs en fietsen.
Intermetzo-Jeugdzorg_Woongroep-wijk

Werken als pedagogisch medewerker Jeugdzorg

Als pedagogisch medewerker A of B werk je vooral op de groep met jongeren. Je zorgt daar voor een stabiel en veilig leefklimaat. Je bevordert de ontwikkeling van de jongeren en biedt nieuwe perspectieven. Je weet goed om te gaan met alle complexe problematiek. Kortom, je kijkt naar de jongere als individu en speelt hierop in. Als pedagogisch medewerker A heb je bovendien coachende taken. In je functieomschrijving pedagogisch medewerker A staat ook dat je samen met de behandelcoördinator de behandeling inhoud geeft.

Bekijk de vacatures

_0013__58A1501-1

Werken als woonbegeleider

Als woonbegeleider werk je met jongeren, (jong)volwassenen of ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Elke dag heb je te maken met complexe problematiek. Je kijkt vooral naar mogelijkheden en niet naar beperkingen of probleemgedrag. Hoe je functieomschrijving woonbegeleider er uitziet? Je biedt structuur binnen een veilige woonomgeving. Als je werkt met mensen met lichamelijke beperkingen, dan help je ook bij woonbegeleider taken als algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je werkt volgens plan aan de verdere ontwikkeling van cliënten. Zodat zij sterker staan in de samenleving.

Bekijk de vacatures

Werken als persoonlijk begeleider

Als persoonlijk begeleider heb je een belangrijke rol voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Jouw taak is er mede voor zorgen dat zij stapjes vooruit maken. Samen met de cliënt en de behandelcoördinator stel je een behandelplan op. Je houdt daarbij rekening met de belevingswereld van de cliënt. Wat staat er verder in je functieomschrijving persoonlijk begeleider? Je signaleert hulpvragen en onderhoudt contact met bijvoorbeeld ouders/verzorgers.

Bekijk de vacatures

Waar doe jij het voor als begeleider?

Iets kunnen doen voor de jongeren

Succeservaringen van de jongeren

Hier is geen dag hetzelfde, dat maakt het werk zo interessant.

Schermafbeelding20180116om121823

Het is belangrijk dat je gaat zoeken naar de doelgroep die bij je past.

Meer weten?

Wil je iets betekenen voor jongeren en volwassenen met complexe problemen? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.

Heb je nog vragen over de vacatures voor pedagogisch medewerker, woonbegeleider of persoonlijk begeleider? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je meer vertellen.

Bekijk de vacatures

Vacatures voor begeleiders

Begeleider-jeugd

Begeleiders Jeugd

Pedagogisch medewerkers, persoonlijk begeleiders en woonbegeleiders

Begeleider-volwassenen

Begeleiders 18+

Persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders en begeleiders voor gezinshuizen

Begeleider-flex

Begeleiders Flex

Op zoek naar een flexbaan? Ook die hebben we.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail