Veelgestelde vragen over werken bij De Winckelsteegh

 • Krijg ik echt meteen een vast contract?
  Je krijgt eerst een contract voor 7 maanden. Het is onze intentie om je daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
 • Werk ik in onregelmatige diensten?
  Je werkt in onregelmatige ochtend-, middag- en avonddiensten, doordeweeks en om het weekend. Je hebt geen slaap- of nachtdiensten.
 • Welke verschillende EVB+ groepen zijn er bij De Winckelsteegh?
  We hebben groepen waar vooral jongeren wonen, maar ook groepen EVB+ met volwassenen. Ook het niveau van de cliënten en de begeleidingsstijl verschilt per groep. Waar je bij de ene groep op afstand begeleidt, ben je bij de andere groep echt nabij en help je met alles.
 • Wat verstaan jullie onder gedragsproblemen?
  Door overvragen of onduidelijkheid kunnen cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen, zoals slaan en knijpen. In overleg met elkaar en de gedragswetenschapper maken we voor iedere cliënt afspraken hoe in deze situaties te handelen.
 • Welke taken zitten er in de functie?
  Je werkt in een van de woonhuizen op het terrein. Er wonen ongeveer 10-12 cliënten op een groep. Je begeleidt de cliënt in zijn hele dagelijkse leven, bij wonen en vrije tijd. De ene cliënt heeft meer verzorging nodig, daarnaast worden de cliënten intensief begeleid bij hun dagelijkse activiteiten.
  - Zorgen dat de cliënten een goede dag hebben en hun dagprogramma volgen. Je rapporteert hierover in het digitale cliëntdossier. Zo kunnen je collega’s goed geïnformeerd na jou aan de slag.
  - Werken aan de doelen van de cliënten
  - Ondersteunen bij verzorging: bijvoorbeeld douchen, tandenpoetsen, naar de wc gaan
  - Helpen bij koken en eten
  - Huishoudelijke werkzaamheden: bijvoorbeeld de was en opruimen.
 • Als ik start, plaatsen jullie me dan op een willekeurige groep?
  Nee. Er is veel diversiteit. Dus we zoeken samen de match tussen jou en de groep die het beste bij je past!
 • Ik heb geen ervaring in de gehandicaptenzorg. Mag ik toch reageren?
  Ja. Wij kijken vooral naar je talent en je klik met onze doelgroep. Het is wel noodzakelijk dat je een afgeronde sociale of maatschappelijke opleiding op mbo 3, 4 of hbo-niveau hebt.
 • Hoeveel mensen werken er bij De Winckelsteegh?
  Bij De Winckelsteegh werken meer dan 500 mensen, in verschillende disciplines. Je werkt in een vast team van ongeveer 12 tot 18 personen.
 • Welke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er?
  We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom bespreken we ieder jaar met jou hoe je ontwikkeling er uit gaat zien. En of je hier opleidingen bij nodig hebt. We hebben een uitgebreid intern trainingsaanbod. Ook kun je na een bepaalde tijd bij een ander team aan de slag gaan. Of je stroomt door als persoonlijk begeleider.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten? Bel, app of mail dan met onze recruiter:

Sanne Burgers-de Lange, tel. 06 – 23 73 48 65, sburgers-delange@pluryn.nl

Heb je alle informatie gelezen en ben je geïnteresseerd in de vacature Begeleider EVB+? Vul dan het formulier in, voeg je CV en motivatie toe. Graag horen we in je motivatie waarom je met de doelgroep EVB+ wil werken. En wat jij aan kwaliteiten meebrengt voor de cliënten en/ of het team. Klik vervolgens op ‘versturen’. We nemen dan binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op.

Direct sollicteren

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail