Werken als behandelaar bij Pluryn

Behandelaar bij Pluryn

Als behandelaar bij Pluryn kun jij echt het verschil maken. Je ondersteunt mensen in de Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en sociale vaardigheden. Zodat zij kunnen participeren in de samenleving. Pluryn heeft voortdurend vacatures voor bijvoorbeeld:

  • gedragswetenschappers/ orthopedagogen,
  • GZ-psychologen,
  • therapeuten

Hieronder lees je daar meer over. Staat jouw baan er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We kunnen altijd behandelaars gebruiken.

Bekijk de vacatures

Waarom behandelaar worden bij Pluryn?

Werken bij Pluryn is heel interessant:

  • Pluryn werkt het liefst met een vast contract.
  • Voor parttime werk, ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Je kunt doorgroeien binnen de organisatie en nieuwe uitdagingen aangaan.
  • Via Pluryn maak je gebruik van interessante kortingen op sportclubs en fietsenplannen.

Bekijk de vacatures

Intermetzo-Jeugdzorg_Woongroep-wijk

Werken als gedragswetenschapper in Jeugdzorg of Gehandicaptenzorg

Als gedragswetenschapper/ orthopedagoog bepaal je inhoudelijk de behandeling van jongeren of volwassen cliënten met complexe problematiek. Je functieomschrijving? Je voert de regie bij het opstellen en uitvoeren van de individuele plannen van cliënten. Daarvoor coördineer je alle interventies. Je bent samen met de clusterleider verantwoordelijk voor het methodisch behandelklimaat. Tot de taken van gedragswetenschapper behoort ook dat je een inhoudelijke bijdrage levert aan de beleidsontwikkeling van de locatie. Kortom, als gedragswetenschapper heb je een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kijk snel naar onze vacatures voor gedragswetenschappers.

Bekijk de vacatures

Aan de slag als GZ-psycholoog voor mensen met complexe problematiek

Als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog werk je samen met andere collega's zoals Artsen Verstandelijk Gehandicapten en psychiaters. In je functieomschrijving staat verder dat je verantwoordelijk bent voor het behandelklimaat. Je voert de regie bij het opstellen, evalueren en bijstellen van de individuele behandeling. Daarvoor coördineer en integreer je alle interventies. Je werkt met kinderen, jongeren of volwassenen met complexe problematiek in de Jeugdzorg en/of Gehandicaptenzorg. Natuurlijk behoren persoonlijke contactmomenten met cliënten en hun netwerken ook tot je taken. Kijk snel naar onze vacatures voor GZ-psycholoog.

Bekijk de vacatures

Waar doe jij het voor als therapeut?

Als therapeut bij Pluryn werk je met mensen met complexe problemen. Jongeren en volwassenen in de Jeugdzorg of Gehandicaptenzorg, Je geeft therapie aan individuen, groepen of samen met gezinsleden van de cliënt. Naast het geven van therapie, verricht je als therapeut andere taken: je observeert, stelt behandelplannen op en je neemt deel aan multidisciplinair overleg. In je functieomschrijving staat ook dat bijdraagt aan de ontwikkeling van vaktherapieën bij Pluryn. Je onderhoudt contact met betrokken behandelaars en begeleiders. Kortom, ben je vaktherapeut (muziek, beeldend, psychomotorisch, toneel), of geef je cognitieve gedragstherapie? Kijk dan of er een baan voor jou bij staat.

Bekijk de vacatures

Waar doen zij het voor als behandelaar?

Stefanie

Maatwerk leveren aan kwetsbare mensen en dat dan samen voor elkaar krijgen.

Meer weten over vacatures voor behandelaars?

Waar doe jij het voor als behandelaar? Wil je iets betekenen voor jongeren en volwassenen met complexe problemen? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.

Heb je nog vragen over de vacatures voor gedragswetenschapper / orthopedagoog, GZ-psycholoog of therapeut? Ben je een Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) of psychiater? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je meer vertellen.

Bekijk de vacatures

Vacatures voor behandelaars en begeleiders

Behandelaars

Behandelaars

Orthopedagogen, AVG, psychologen en therapeuten

Begeleider-jeugd

Begeleiders Jeugd

Pedagogisch medewerkers, persoonlijk begeleiders en woonbegeleiders

Begeleider-volwassenen

Begeleiders 18+

Persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders en begeleiders voor gezinshuizen

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail