Extra handen voor de zorg

Werkgever-Pluryn


Corona houdt Nederland in zijn greep. Het openbare leven is grotendeels lamgelegd in de strijd met het virus. Maar de zorg stilleggen, dat gaat niet. Ook de zorg voor jongeren en volwassen cliënten met complexe problemen moet doorgaan nu het moeilijk wordt. De zorgprofessionals en vrijwilligers van Pluryn doen er dan ook alles aan om jongeren en volwassenen van de best mogelijke behandeling en ondersteuning te voorzien.

Dat lukt ons tot nu toe met onze eigen medewerkers en vrijwilligers. Maar hoe lang nog? We weten het niet. Er kan een moment komen dat we extra zorgmedewerkers en vrijwilligers nodig hebben. Daarop willen we ons alvast voorbereiden. We vragen je daarom om je aan te melden als zorgprofessional of als vrijwilliger. Het maakt niet uit, we kunnen wellicht iedereen gebruiken. Niet nu meteen, maar als het nodig is. Wanneer het zover is, nemen we contact met je op.

Wil jij helpen? Meld je dan aan via onderstaand formulier als zorgprofessional of via deze link als vrijwilliger. Ook als je tijdelijk beschikbaar bent, want alle hulp en ondersteuning is welkom.

Privacy statement*


Verstuur