Vacatures gedragswetenschapper bij Pluryn

Heb jij een scherp analytisch vermogen en ben je in staat een coachende rol aan te nemen? Word gedragswetenschapper bij Pluryn! Maak als gedragswetenschapper bij Pluryn het verschil. Draag bij aan de zelfredzaamheid en sociale vaardigheden van kinderen, jongeren of volwassenen met een intensieve behandelingsvraag. 
Heb je een master opleiding voor psycholoog of orthopedagoog  afgerond? Reageer dan snel.

Jouw functie als gedragswetenschapper

Jouw functie als gedragswetenschapper

 • Je werkt samen met de regiebehandelaar en je stelt individuele trajecten op voor jongeren of volwassen cliënten; 
 • Je voert systeemgesprekken en je stelt samen met de cliënt en het netwerk een individueel behandelplan op; 
 • In samenwerking met de persoonlijk begeleider draag je zorg voor de uitvoering van het individueel behandelplan binnen het team; 
 • Je adviseert, coacht en ondersteunt het gehele team om optimale zorg te leveren.

BEKIJK OPENSTAANDE VACATURES

Geen dag is hetzelfde als gedragswetenschapper

Hoe ziet je werkdag eruit?

Geen dag is hetzelfde. 

 • Je start je dag bijvoorbeeld met een diagnostiekafspraak. Wat speelt er precies bij de cliënt. 
 • ’s Middags heb je een voortgangsgesprek met een cliënt en de betrokken hulpverleners. Je bespreekt of de uitgezette behandeling volgens plan verloopt.
 • Tussendoor is er werkoverleg met begeleiders, gezinsbehandelaars, individuele therapeuten, artsen en eventueel een voogd en de cliënt zelf. Iedereen zit er met hetzelfde doel, maar met een eigen perspectief. Je versterkt elkaar.

VACATURES BEKIJKEN

gedragswetenschapper bij Pluryn

Kom jij werken als gedragswetenschapper bij Pluryn?

Als gedragswetenschapper ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling van de jongere of volwassen cliënt. Je coacht het team van begeleiders op de werkvloer. Ook voer je gesprekken met de cliënten, hun naasten en andere betrokkenen.

Marc: "Ik ga met een goed gevoel naar huis wanneer ik iets vanuit mijn rol kan toevoegen. Bijvoorbeeld om een cliënt een beter beeld te geven van het perspectief, zodat ze vertrouwen krijgen en hun hoop versterkt wordt. Want daar haal ik de meeste voldoening uit. Sommige cliënten zitten volledig klem. Ze nieuwe inzichten geven en ze met het hernieuwde vertrouwen vorderingen zien maken, daar doe ik het voor.”

LEES HET VERHAAL VAN MARC

Bij Pluryn krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak en te groeien.

Dit is Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit de cliënt en onszelf. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt. De expertise en betrokkenheid van onze medewerkers zijn hierbij van onschatbare waarde. Daarom krijg je bij ons alle mogelijkheden om beter te worden in je vak en te groeien. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben.

Wat zoekt Pluryn in een gedragswetenschapper?

Dit zoeken wij in een gedragswetenschapper

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogische wetenschappen;  
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de begeleiding of behandeling van kinderen, jongeren of volwassenen met complexe problematiek; 
 • Je hebt genoeg levenservaring en bij voorkeur enige werkervaring als gedragswetenschapper; 
 • Je kan flexibel denken en communiceren. Je schrikt niet van weerstand; 
 • Je hebt humor, geduld en relativeringsvermogen.

BEKIJK OPENSTAANDE VACATURES

Complex probleemgedrag bij kinderen? Jeanine gaat de uitdaging graag aan.

Waarom gedragswetenschapper bij Pluryn worden?

Je werkt bij Pluryn met complexe doelgroepen. Hierdoor is het werk als gedragswetenschapper erg interessant en uitdagend. Daarnaast heeft Pluryn veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Voeg daarbij een goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt.

Complex probleemgedrag bij kinderen? Jeanine (34) gaat de uitdaging graag aan: “Een kind wordt niet als probleemkind geboren. Er is altijd een reden voor het gedrag. Het is aan mij als gedragswetenschapper om die reden te achterhalen.” Jeanine wil zichzelf ook blijven ontwikkelen: “In de tien jaar dat ik voor Pluryn werk, heb ik ieder jaar een opleiding gevolgd en zo mijn kennis uitgebreid.”

LEES HET VERHAAL VAN JEANINE

Dit zijn de gunstige arbeidsvoorwaarden bij Pluryn

Dit ontvang jij als gedragswetenschapper

 • Salaris conform cao jeugdzorg functiegroep 11 of cao gehandicaptenzorg functieschaal 60. Met een salaris tussen  €3.500,- en  € 5.300,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en extra vrijetijd in de vorm van balansverlof:
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn bijvoorbeeld opleidingen mogelijk voor GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist, CGT, EMDR en Schematherapie.
Jeugdmodellen_14-700-440

Verschillende vacatures gedragswetenschapper

Pluryn heeft meer dan 400 locaties in Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Limburg en Overijssel. Daarom is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Er zijn regelmatig vacatures in Eefde, Nijmegen en provincie Utrecht.

VACATURES BEKIJKEN

Vacatures gedragswetenschapper bij Pluryn

Bekijk onze openstaande vacatures voor gedragswetenschapper en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Onze recruiters helpen je graag!

Bekijk vacatures

Bel ons