Word behandelaar bij Pluryn

Grenzen verleggen. Dat klinkt groots en ambitieus, maar een kleine verandering of ogenschijnlijk simpele stap brengt al beweging. En meerdere stappen kunnen een wereld van verschil maken. Als gedragswetenschapper bij Pluryn verleg je elke dag grenzen. Allereerst in het leven van jongeren. En doordat je zelf leert. Van je collega's, van de complexe problematiek bij jongeren en van de uitdagingen die je tegenkomt.
Wil jij met ons grenzen verleggen en aan de slag als orthopedagoog of GZ-psycholoog bij onze jeugdlocaties Almelo, De Beele, Jan Pieter Heije of Eefde? Kijk hieronder voor de vacatures en verhalen van verschillende collega-behandelaars.

Jeffrey-Tessa-Behandelaars-700-440

Waarom behandelaar bij Pluryn?

Als behandelaar bij Pluryn krijg je de tijd en ruimte. Zo geef je samen met de jongere en collega’s de juiste behandeling vorm. Je maakt je ambities waar door je kennis bij Pluryn in te zetten. Als behandelaar kun je zoals Lonneke meerdere rollen vervullen. Denk aan een mix van regiebehandeling en behandeling. Of aan andere rollen zoals supervisie of werkbegeleiding.
In het contact met de jongere is er tijd en ruimte voor een gesprekje. Zo zie je dat de jongere stappen maakt. Je werkt in een klein team, waarin je op elkaar kunt bouwen. Net als Jeffrey en Tessa zet je samen de schouders eronder.

Bekijk de vacatures

Lonneke-700-440

"We proberen beweging in gang te zetten"

Lonneke verlegt grenzen bij De Beele

Na korte uitstapjes bij een branchevereniging en Jeugd GGZ wist Lonneke Schoo het zeker: haar zorghart lag bij het werken met pubers met zeer complexe problemen. Bij Pluryn locatie De Beele voelt Lonneke zich dan ook als een vis in het water: “Ik heb het hier enorm naar mijn zin. De doelgroep is leuk en uitdagend. De werksfeer is hier gewoon heel erg goed. Voor mij is De Beele net klein genoeg om elkaar te kunnen vinden en net groot genoeg om je werk goed te kunnen doen.” 

Interview Lonneke verder lezen

“Een behandelplan is als een soort puzzel” 

Jeffrey en Tessa geven handen en voeten aan een behandelplan 

Alweer bijna 3 jaar werken Jeffrey en Tessa samen bij Jan Pieter Heije, een orthopedagogische behandellocatie van Pluryn in Oosterbeek. Jeffrey als regiebehandelaar, met Tessa als behandelcoördinator aan zijn zijde. Een pittige, maar leuke uitdaging: “Voor iedere jongere stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op”, vertelt Jeffrey: “Telkens komen we weer nieuwe hordes tegen. We zijn dus eigenlijk voortdurend aan het puzzelen”. 

Interview Jeffrey en Tessa verder lezen

Eefde-nr-25

Waar kun je werken?

Wil je meer weten over de jeugdlocaties waar Pluryn gedragswetenschappers zoekt? Bezoek dan hun pagina's:

  • De Beele in Voorst is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen (12 - 21 jaar).
  • Jan Pieter Heije in Oosterbeek is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met LVB én jongeren met ASS. Beide groepen hebben complexe ontwikkelings- en gedragsproblemen.
  • Pluryn Almelo is een locatie voor Open Jeugdzorg en ambulante zorg aan normaal begaafde kinderen en jongeren van 4-18 jaar met complexe problemen
  • Pluryn Eefde is een locatie voor JeugdzorgPlus, Open Jeugdzorg en ambulante zorg. Op het terrein verblijven kinderen en jongeren met meervoudige complexe problematiek (12 - 23 jaar).

Bekijk de vacatures

Behandelaars

Meer weten?

Heb je vragen over de functie en sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij kunnen je meer vertellen: recruitment@pluryn.nl, tel. 088 – 779 30 30

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

Bel

Mail