Maak jij het verschil als gezinshuisouder?

Wat zou het mooi zijn als elk kind en elke jongere een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Een leven met eigen ouders, broertjes, zusjes, familie en vrienden om zich heen. Helaas is dat niet altijd realiteit. Sommige kinderen en jongeren kunnen niet meer thuis wonen, omdat de situatie te complex is. Bij gezinshuisouders vinden deze kinderen en jongeren een tweede thuis. Wil jij kinderen en jongeren ook de kans geven zich te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel de gezinshuisouder die het verschil kan maken. Gezinshuizen van Pluryn vind je overal in Nederland, ook bij jou in de
buurt. Je kunt de zorg verlenen vanuit je eigen woning. Daarnaast is het
mogelijk een woning te huren in Jeugddorp De Glind.

Gezinshuisouders-De-Glind

Gezinshuisouder in De Glind worden?

In Jeugddorp De Glind kunnen kinderen, jongeren veilig opgroeien en/of werken aan hun toekomst. Het dorp heeft alles wat een jongere nodig heeft voor wonen, leren en vrije tijd. Als gezinshuisouder in Jeugddorp De Glind krijg je steun van professionals én van de dorpsbewoners. Wij helpen je met de ontwikkeling van het kind, je onderneming of arbeidscontract en een geschikt huis.

In De Glind werken we samen met Gezinshuis.com, Stichting Jeugddorp De Glind en de Rudolphstichting. Je kunt een woning huren via de Rudolphstichting, een arbeidsovereenkomst afsluiten via Pluryn of Stichting Jeugddorp De Glind of een eigen onderneming starten via Gezinshuis.com. 
 
gezinshuisouders_home-768x482px

Gezinshuisouder worden

Gezinshuisouder worden doe je niet zomaar. Wat houdt gezinshuisouder zijn precies in?  

Intermetzo_gezinshuisouders_Mogelijkheden-en-vacatures_Homepage_5_400251

Mogelijkheden en vacatures

Om kinderen en jongeren goed te kunnen begeleiden heb je bepaalde kennis en ervaring nodig. 

opleiding-en-begeleiding_400x251px

Opleiding en begeleiding

Welke soorten gezinshuizen zijn er en welke vorm past het beste bij jou?

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

Bel

Mail