Het verschil maken

Verschil-maken

(Groeps-)vrijwilliger of maatje
Wil jij jongeren en volwassenen met een beperking helpen bij het leggen van sociale contacten en samen leuke dingen ondernemen? Of kom je namens jouw bedrijf graag een dagje klussen? Meld je dan aan als vrijwilliger, maatje of groepsvrijwilliger. Ook ben je welkom om mee te helpen bij de dagbesteding of in een van onze maatschappelijke ondernemingen.

Waardevolle aanvulling
Als vrijwilliger lever je een waardevolle aanvulling op de ondersteuning die wij bieden aan mensen met vaak complexe zorgvragen. Door jouw hulp kunnen onze medewerkers zich meer richten op hun eigen (vakinhoudelijke) taken en krijgen cliënten meer mogelijkheden om écht mee te doen in de maatschappij. Je maakt het verschil, bijvoorbeeld door met iemand een kopje koffie te drinken, een uitstapje te maken of naar een voorstelling te gaan.

Niet vrijblijvend
Hoe lang of hoe vaak je als vrijwilliger werkt, hangt af van je mogelijkheden. Een uur per week is goed, eens per maand ook. Wat jij prettig vindt. Wel is het belangrijk dat je er bent op het afgesproken moment. Vrijwilligerswerk is dan ook niet vrijblijvend. De cliënt rekent op jouw komst. 

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail