Een baan die er echt toe doet: kom werken bij Pluryn

Jouw hart gaat sneller kloppen van complexe zorg voor bijvoorbeeld jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of gedragsproblemen. Jij bent ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is in deze maatschappij en wil dat de cliënten zelf in laten zien.

Je gaat voor ze door het vuur, en helpt ze zo nodig uit de brand. Jouw dag wordt een stukje beter als je een cliënt ziet glimlachen, ziet genieten. Start jouw carrière in de zorg en kom werken bij Pluryn.

 

Deze functies biedt Pluryn

Jij hebt werkervaring en wilt doorgroeien. Van de fanatiekelingen naar de topsport. Jij bent klaar voor deze stap. Je zoekt een baan waar de uitdagingen voor het oprapen liggen. Waar je terechtkomt in een hecht team van betrokken collega's. En waar je een maatschappelijk relevante rol vervult. Of dat is als psycholoog, begeleider jeugdzorg, directeur, ICT’er of hr-medewerker: jij doet ertoe. Jij maakt de zorg van vandaag nog beter dan die van gisteren. En die van morgen mooier dan vandaag.

 

We zoeken:

Dit ben jij

Openheid, toegankelijkheid en vastberadenheid tekenen jouw karakter. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar met jouw creatieve blik en visie weet je altijd een uitkomst te vinden. ‘Problemen’ ken je niet. Alleen ‘uitdagingen’ komt voor in jouw woordenboek. Jouw humeur is niet kapot te krijgen en je uitstraling vertelt collega's en cliënten dat zij altijd bij jou terecht kunnen. Je hebt een helder doel voor ogen. Jij weet altijd wat je te doen staat en schakelt snel.

 

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. 

We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De cliënt staat niet centraal, maar de medewerker staat voorop. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

Bel 088-779 30 30