Expertise

Vacature Orthopedagoog generalist

Zoek jij als orthopedagoog een baan waarin je veel uitdaging vindt? Kom dan werken als orthopedagoog generalist bij Pluryn! Als orthopedagoog werk je met jongeren met een verstandelijke beperking of een normale begaafdheid. Maar het gaat altijd om jongeren met complexe gedragsproblemen. Het is een uitdagende functie waardoor jij ook echt het verschil gaat maken. Niet alleen voor Pluryn, maar vooral ook voor de kinderen en jongeren.

241013-Florieke-Wesselink-2394

Wat doe je als orthopedagoog bij Pluryn?

Als Orthopedagoog Generalist ben je eindverantwoordelijk voor behandeltrajecten. Je werkt nauw samen met een behandelcoördinator. Deze zet inhoudelijk de behandeltrajecten uit onder jouw begeleiding. 
Je stelt diagnoses en indiceert zorgmodules op maat. Per jongere stel je een passend multidisciplinair team samen. Je geeft intervisie en zorgt samen met de teammanager en behandelcoördinator voor een goed therapeutisch milieu. Je kunt daarnaast ook zelf aan de slag met de behandeling van jongeren en therapie en diagnostiek uitvoeren. 

VRAGEN? BEL RECRUITMENT

Als orthopedagoog heb je afwisselend werk

Hoe ziet jouw werkdag als orthopedagoog eruit?

Als orthopedagoog generalist heb je verschillende verantwoordelijkheden. Dit maakt jouw dag als orthopedagoog zo divers.

  • Je bestudeert het gedrag van kinderen en jongeren
  • Je stelt een behandeling- en begeleidingsplan samen
  • Je betrekt belangrijke personen constant. Je geeft adviezen over de opvoeding. En over de therapeutische handelingen die deze personen zelf kunnen verrichten
  • Je voert behandelinterventies uit.

BEKIJK DE VACATURES

Als orthopedagoog kun je echt iets betekenen voor jongeren met complexe problemen

Waarom orthopedagoog bij Pluryn worden?

Als orthopedagoog werk je samen met een team van professionals. Je helpt om het leven van onze jongeren weer op orde te krijgen. Jouw specialistische begeleiding maakt echt het verschil voor jongeren. Je ondersteunt hen bij het zelfstandiger worden. Of bij het versterken van de gezinsband. Daarmee kunnen ouders en andere gezinsleden weer verder.

Iedere jongere is anders. Heeft zijn of haar eigen verhaal. Dat maakt je werk zo afwisselend.

BEKIJK DE VACATURES

240921-Candice-Mostaard-Florieke-Wesselink-2452-700-440

Dit bieden we jou

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Jeugdzorg of gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding kom je in functiegroep 12 met een salaris van €3404 tot €5.144. Dit bedrag is bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur; 
  • daarbij komt een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL-uren: balansverlof; 
  • een gevarieerde functie in een inspirerend team;  
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en deskundigheidsbevordering. 

VRAGEN? BEL RECRUITMENT

Orthopedagoog vacatures bij Pluryn

Bekijk onze openstaande vacatures voor orthopedagoog en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Onze recruiters helpen je graag!

Bekijk vacatures

Bel ons