Word jij ook deel van Pluryn?

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij de dagelijkse zorg en bij het vergoten van hun kansen in de samenleving. Onze organisatie bestaat uit 6.500 professionals en 645 vrijwilligers. Onze medewerkers werken op meer dan 440 locaties door heel Nederland. Samen zorgen wij voor een fijne omgeving waar cliënten wonen, werken en leren.

Jeugdmodellen_14-700-440

Jij maakt écht het verschil bij Pluryn

Bij Pluryn ga je aan de slag met kinderen, jongeren en volwassenen met een licht, matig of ernstig verstandelijke beperking. Vaak komen daar nog complexe gedrags- en psychische problemen bij. Deze doelgroep heeft veel ondersteuning nodig. Hierdoor maak jij écht het verschil voor deze mensen!

Waarom werken bij Pluryn

Waarom werken bij Pluryn?

Pluryn is een grote organisatie, maar wil je het gevoel van een kleine organisatie geven. Bij ons vind je een prettige, informele werksfeer. Wij zijn bereikbaar zijn. Daarnaast vinden we jouw werkgeluk belangrijk. Hier streven we naar door je ontwikkelmogelijkheden te bieden, een goede CAO en een goede werk-privébalans.

✓ Fijne collega’s en een goede werksfeer
✓ Werkgeluk staat voorop
✓ Ruimte voor ontwikkeling
✓ Goede werk-privé balans
✓ Uitstekende CAO met extra voordelen
 

BEKIJK ONZE VACATURES

Werken en leren bij Pluryn

Niet alleen oog voor de ontwikkeling van cliënten, maar ook voor jouw ontwikkeling


Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Wil jij je ontwikkelen? Dan kan dat, maar je hoeft dit niet. Je hebt zelf de regie over jouw ontwikkeling. Bovendien beschik je tijdens je hele Pluryn-carrière over een opleidingsbudget. Hiermee kan jij de opleidingen en cursussen volgen die jij graag wil doen.
 

Fijne collega’s en een goede werksfeer

Een warm nest. Zo willen we graag dat het voelt als je start bij Pluryn. Wij vinden het belangrijk dat je werkt met fijne collega’s. En dat er een goede werksfeer hangt op de werkvloer. Hier zetten wij ons voor in door het organiseren van uitjes. Daarnaast zien we dat veel teams ook vaak zelf iets organiseren. Dit moedigen wij alleen maar aan!
 

Uitstekende cao met extra voordelen

Een fijne werkplek met mogelijkheden om door te groeien is belangrijk. Net als een goede werk-privébalans. Maar we snappen ook dat je een goede CAO wil, met extra voordelen. Wij bieden daarom aantrekkelijke fiscale voordelen, zoals een fiets van de zaak of een sport abonnement. Bovendien ontvang je ook een eindejaarsuitkering en extra vrije tijd met PBL-uren.

Wat zeggen anderen over Pluryn als werkgever? 

Verhaal-Pien-1-1500x1000

Pien

Wil zich blijven ontwikkelen voor de meiden op haar groep

241013-Lukas-Wolff-Sander-van-Zon-2376

Sander

Ziet een uitdaging in alle jongeren

Yvonne-Koman-Dennis-de-Koning-3159

Yvonne

Verzorgt en begeleidt cliënten met een ernstig meervoudige beperking

Kom jij ons Pluryn team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Pluryn is met meer dan 400 locaties gevestigd door heel Nederland. Daarom is er altijd wel een passende vacature bij jou in de buurt.

BEKIJK ONZE VACATURES

Kom werken bij Pluryn

Bekijk de vacatures. Vragen? Neem contact op met onze recruiters!

Bel 088 - 779 30 30

Mail ons