Expertise

Maak dagelijks het verschil als pedagogisch medewerker in de zorg

Wil jij pedagogisch medewerker in de jeugdzorg worden? Als pedagogisch medewerker bij Pluryn ben jij de rots in de branding van de jongeren. Jij werkt als schakel tussen wonen, school en vrije tijd. Je staat naast de jongeren en draagt bij aan hun ontwikkeling. Energie krijg je van de kleine stapjes vooruit. Maar ook grote uitdagingen ga jij niet uit de weg. Jij ziet geen belemmering in werken op wisselende werktijden en een constant veranderend speelveld. Dat is voor jou juist een uitdaging.

241013-Florieke-Wesselink-700-440

Jouw werk als pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg bij Pluryn ga je aan de slag met de dagelijkse opvoeding van jongeren. Je zorgt voor een goede start van de dag en bewaakt de structuur. Je werkt aan de hand van het behandelplan van de jongere. Daar richt jij jouw ondersteuning en begeleiding op in. Je staat naast de jongeren en bent er onvoorwaardelijk voor ze. Daardoor weet je precies wanneer jouw hulp nodig is. En wanneer je even afstand moet nemen. In kleine stapjes werk je samen aan de gestelde doelen.

BEL ONZE RECRUITER

240921CMTN700440Almelo

Hoe ziet je werkdag eruit

Je begint je dienst met een kop koffie met de collega’s die je aflost. Je vraagt of er bijzonderheden zijn en bespreekt wat er op de planning staat. Na de overdracht ga je aan de slag.

  • Je mengt jezelf met de jongeren aan de ontbijttafel, of haalt de jongeren op uit school. De dag verloopt daarna volgens de afgesproken planning.
  • Terwijl de jongeren naar therapie, sport of andere vrijetijdsbesteding gaan, heb jij even een momentje om te rapporteren of voor andere taken.
  • Bij terugkomst is je aandacht weer volledig gericht op de jongeren.  
  • Tijdens het gezamenlijke avondeten praat je met de jongeren na over de dag.
  • Daarna staan je collega’s klaar om je af te lossen.
240921-Candice-Mostaard-Florieke-Wesselink-2452-700-440

Pluryn als werkgever

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Als pedagogisch medewerker is jouw rol hierin van essentieel belang. Daarom bieden we je maar wat graag alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of juist verbreden. 

BEL ONZE RECRUITER

250216-RichardGrootKoerkamp-3744-700-440

Dit bieden we jou

Als pedagogisch medewerker kun je bij Pluryn aan de slag diverse doelgroepen. Wil je begeleiden, behandelen of verzorgen? We hebben een uitdagende werkplek voor je! 

  • Wij zorgen goed voor jou, zodat jij goed kunt zorgen voor de jongeren. 
  • Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt trainingen en opleidingen volgen tijdens jouw hele Pluryn-carrière. 
  • Werken kan niet zonder de juiste balans. Daarom bouw je ook budget op voor extra vrije tijd of om actief te werken aan jouw vitaliteit. 
  • Je staat er niet alleen voor. Samen met jouw team bieden jullie de beste zorg en vieren jullie de behaalde successen. 

BEKIJK DE VACATURES

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30