Kom werken als psychiater bij Pluryn

Ga je aan de slag als psychiater bij Pluryn? Dan werk je bij een organisatie waar jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg hand in hand gaan. Je vindt het leuk om kinderen en jongeren met vaak heel complexe problemen te helpen. Neemt graag het voortouw bij het initiëren en uitvoeren van nieuwe, innovatieve behandeltechnieken. Bovendien ben je prima in staat om moeilijk gedrag te vertalen naar praktische en concrete adviezen voor je collega’s van het multidisciplinaire behandelteam. Samen leggen jullie een verbinding met noodzakelijke disciplines, niet in de laatste plaats met het gezin en de omgeving waarin jongeren weer hun plek moeten vinden.

Kom werken bij Pluryn als psychiater

Jouw werk als psychiater

Als psychiater bij Pluryn verricht je psychiatrisch onderzoek. Dit doe je in individuele en systeemgesprekken met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Je indiceert en verricht farmacotherapie, voert behandelingen uit en maakt risico-inventarisaties.
Je geeft supervisie aan teamleden, vooral over de consequenties van psychiatrische co-morbiditeit voor diagnostiek en behandeling. Als psychiater maak je onderdeel uit van de psychiatervakgroep en je levert een bijdrage aan de kennisontwikkeling van de afdeling. Ook maak je deel uit van de waarnemingsstructuur overdag binnen de regio. 

BEKIJK DE VACATURES VOOR PSYCHIATER

Geen dag is hetzelfde als psychiater bij Pluryn

Hoe ziet jouw werkdag als psychiater eruit?

Geen dag is hetzelfde. Natuurlijk heb je overleg en werkbesprekingen, maar het kan zomaar anders verlopen. Je begint de dag bijvoorbeeld met een teamoverleg. Je werkt samen met gedragswetenschappers, regiebehandelaren, therapeuten, huisartsen en pedagogisch medewerkers. Daarna heb je een aantal gesprekken met jongeren. 's Middags heb je een overleg met de psychiatervakgroep. De overige uren besteed je aan je onderzoek en het werken aan behandelplannen.

VRAGEN? BEL RECRUITMENT

Als psychiater doe je veel in de hele zorgketen

Waarom psychiater bij Pluryn worden?

Als psychiater kun en mag je veel doen in de hele zorgketen met zijn brede scala aan behandelmogelijkheden. Dat is een belangrijk voordeel van het werken voor een grote organisatie als Pluryn.

Je komt werken in een organisatie die breder naar de gedragsproblematiek van jongeren wil kijken en open staat voor innovatie.

BEKIJK VACATURES PSYCHIATER

vacature psychiater Pluryn

Dit bieden we jou

  • Het salaris bepalen we in onderling overleg en conform cao;
  • Goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt;
  • Je krijgt direct een vast contract. Een tijdelijke ZZP-constructie is bespreekbaar;
  • Veel ruimte voor eigen inzichten, creativiteit en ontwikkeling;
  • Een mooie samenwerking met de gedragswetenschappers, regiebehandelaren, de huisarts en de Arts VG;
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

VRAGEN? BEL RECRUITMENT

Kom werken als psychiater bij Pluryn

Bekijk onze vacatures en solliciteer! Heb je nog vragen? Onze recruiters helpen je graag!

Vacatures

Bel 088-779 30 30