Pluryn_Werving-Werkenbij_890x560

Jeugd een toekomst geven

Ga je aan de slag als psychiater bij Pluryn? Dan werk je bij een organisatie waar jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg hand in hand gaan. Je vindt het leuk om kinderen en jongeren met vaak heel complexe problemen te helpen. Neemt graag het voortouw bij het initiëren en uitvoeren van nieuwe, innovatieve behandeltechnieken. Bovendien ben je prima in staat om moeilijk gedrag te vertalen naar praktische en concrete adviezen voor je collega’s van het multidisciplinaire behandelteam. Samen leggen jullie een verbinding met noodzakelijke disciplines, niet in de laatste plaats met het gezin en de omgeving waarin jongeren weer hun plek moeten vinden. 

Pluryn_Werving-Paul_890x560

Verder groeien in een organisatie in ontwikkeling

Paul Jochems

"Het mooiste is om de puzzelstukjes zo op hun plaats te leggen dat nieuwe mogelijkheden ontstaan en kinderen de verbinding aangaan met zichzelf en hun omgeving. In mijn nieuwe functie als Geneesheer-Directeur van Pluryn kijk ik hoe we onze kwaliteit kunnen verbeteren om de schijnbaar verschillende werelden van jeugdzorg en jeugdpsychiatrie dichterbij elkaar te brengen."
Pluryn_Werving-Henritte_890x560

Werken met de mooiste doelgroep die bestaat

Henriëtte van der Most van Spijk

"Allerleukst aan het werken met dwarse pubers is dat ze met de juiste aanpak zo zijn te motiveren dat ze nieuwsgierig worden naar zichzelf. Verder heb ik een geweldig team mensen om me heen met wie het ongelofelijk prettig samen werken is. Ze dragen me op handen, houden me uit de wind als het moet, zodat ik me optimaal kan bezighouden met de mooiste doelgroep die bestaat."
Pluryn_Werving-Roland_890x560

Kinderen hoop geven op een betere toekomst

Roland Verdouw

"Ik vind het belangrijk om voor een organisatie te werken waar ze breder naar de gedragsproblematiek van jongeren willen kijken en open staan voor innovatie. Dat vraagt wel doorzettingsvermogen, omdat mensen en middelen niet in even ruime mate aanwezig zijn. Misschien ben ik daarom nog gemotiveerder om er het beste van te maken. Kinderen hoop geven op herstel en daarmee op een betere toekomst, zowel van henzelf als hun naasten; daar doe ik het voor."
Pluryn_Werving-Brenda_890x560

Alle kans voor de inbreng van eigen ideeën

Brenda Ruijters

"Het veel mogen en kunnen doen in die hele zorgketen met zijn brede scala aan behandelmogelijkheden, is een belangrijk voordeel van het werken voor een grote organisatie. Omdat we een eigen Kwaliteit Zorg en Innovatie-afdeling hebben, zijn bovendien middelen voor het initiëren van zorginnovaties aanwezig. In mijn werk krijg ik alle kans om eigen ideeën in te brengen, kan ik via verschillende opleidingsmogelijkheden en -faciliteiten mijn kennis verbreden en verdiepen."

Werken bij Pluryn als psychiater?

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het hele verhaal van Paul, Henriëtte, Roland en Brenda? Bekijk dan de film waarin zij hun verhaal en drijfveer vertellen.

Of download de folder waarin alles nog een keer wordt samengevat.

Renate-890x560

Interesse om een gesprek aan te gaan?

Neem dan contact op met Renate van de Water. Zij is recruiter en bereikbaar via telefoon: 06 - 22 74 68 02 en mail: rwater@pluryn.nl

Of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

Bel

Mail