Vacatures regiebehandelaar bij Pluryn

Ben jij GZ-psycholoog, psychotherapeut of orthopedagoog generalist en wil je werken met een uitdagende doelgroep? Word dan regiebehandelaar bij Pluryn. Je werkt met jongeren of volwassenen. Mensen met een normale begaafdheid, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Maar altijd is er sprake van complexe problematiek. Het is een uitdagende functie waarbij jij echt het verschil kan maken.

Jouw werkdag als GZ-psycholoog bij Pluryn

Jouw werk als regiebehandelaar

Als regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijk voor de behandeltrajecten van jouw team. Per jongere of volwassen cliënt stel je een passend team samen met verschillende disciplines. Soms kun je ook individuele therapie geven. Of diagnostiek uitvoeren. Het mooie aan jouw werk is dat een klein succes al grote gevolgen kan hebben voor de cliënt. Je helpt mensen echt bij een zelfstandiger en kwalitatief beter leven. Dat maakt het werk als regiebehandelaar ook zo mooi.

BEKIJK OPENSTAANDE VACATURES

vacature-behandelaar-pluryn

Hoe ziet jouw werkdag als regiebehandelaar eruit?

Als regiebehandelaar heb je verschillende verantwoordelijkheden. Dit maakt jouw dag als regiebehandelaar zo divers.

  • Behandeling en diagnostiek: je behandelt en diagnosticeert mensen met LVB, NAH en psychische problematiek. Deze mensen hebben door hun beperking geen toegang tot specialistische diagnostiek en/of behandeling bij een reguliere GGZ-instelling.
  • Eindverantwoordelijke van het behandelbeleid: samen met je collega’s, cliënt/ jongere en naasten werk je aan een behandelplan op maat.
  • Uitvoeren van behandelinterventies: je voert onder andere traumabehandelingen en therapie uit bij persoonlijkheidsproblematiek. 
Regiebehandelaar Jeffrey en behandelcoördinator Tessa werken met jongeren bij Pluryn, locatie Jan Pieter Heije.

Waarom regiebehandelaar worden bij Pluryn?

Je werkt bij Pluryn met complexe doelgroepen. Hierdoor is het werk als regiebehandelaar erg interessant en uitdagend. Daarnaast heeft Pluryn veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Voeg daarbij een goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt.

Regiebehandelaar Jeffrey en behandelcoördinator Tessa werken met jongeren bij Pluryn, locatie Jan Pieter Heije. Een pittige, maar leuke uitdaging: “Voor iedere jongere stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op”, vertelt Jeffrey: “Gaandeweg komen we telkens weer nieuwe hordes tegen. We zijn dus eigenlijk voortdurend aan het puzzelen”. 

LEES HET VERHAAL VAN JEFFREY EN TESSA

241013-Florieke-Wesselink-2394

Dit bieden we jou

  • Je werkt met fijne collega's in een goede werksfeer
  • Jouw werkgeluk staat bij Pluryn voorop
  • Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen
  • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk
  • Pluryn heeft een uitstekende CAO met eindejaarsuitkering en veel extra voordelen

BEKIJK OPENSTAANDE VACATURES

Kom werken als regiebehandelaar bij Pluryn

Bekijk onze vacatures en solliciteer! Heb je nog vragen? Onze recruiters helpen je graag!

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30