Expertise

Werken als verzorgende IG bij Pluryn

Wil jij het verschil maken voor een ander? Wees de bepalende factor voor iemands fijne leefomgeving. Maak de dagen van onze cliënten iedere dag weer beter. Word verzorgende IG bij Pluryn.

Word verzorgende IG bij Pluryn. Net als Yvonne.

Kom jij werken als verzorgende IG bij Pluryn?

Als verzorgende IG ben jij de flexibele duizendpoot die zorgt voor een zo volwaardig mogelijk leven van de cliënt. Je helpt de cliënt bij alle uitdagingen die een dag te bieden heeft. Je haalt de bewoners uit bed en helpt bij het aankleden, ziet toe op de medicatie, zorgt voor een fijne maaltijd en levert persoonsgerichte zorg en ondersteuning waar dat nodig is. Door jouw persoonlijke aandacht en expertise weet je haarfijn hoe een cliënt zich voelt en wat er nodig is. Voldoening vind je in een tevreden blik of een instemmend geluid. Jouw dag is gemaakt als je weet dat je de cliënt een fijne dag hebt bezorgd.

Als Verzorgende IG help je cliënten met opstaan, douchen en aankleden

Jouw functie als verzorgende

Jouw dag begint op de vroege morgen. Je hebt samen met de collega’s van die dag de overdracht van de nachtdienst. Zodra de cliënten hun ogen openen, ben jij de eerste persoon die ze zien. Je helpt ze met opstaan, douchen en aankleden. Jouw hulp kan zijn dat je iemand even de rug wast en in de kleding helpt, tot het douchen op een douchebrancard. Als je daarvoor bevoegd bent, verricht je ook voorbehouden handelingen. Wanneer iedereen wakker is en klaar is om naar de dagbesteding te vertrekken, zit jouw ochtendzorg erop. Je bekijkt wat de agendapunten zijn voor de middag. Met de ene cliënt ga je een rondje wandelen. Met een andere cliënt die naar de  tandarts moet, ga jij mee ter begeleiding. Aan het einde van de dag leg jij je dienst vast in de dagrapportage. Voldaan ga je aan het eind van je dienst naar huis. Want jij hebt het verschil gemaakt die dag!

Als Verzorgende IG ga je mee naar de dagbesteding en je gaat daar samen aan de slag

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag als verzorgende IG kan er zo uitzien:

  • Je zorgt voor een goede overdracht met je collega’s
  • Maakt de cliënten wakker
  • Je helpt ze bij het douchen en aankleden
  • Ziet toe op de medicatie
  • Maakt de maaltijden klaar en eet gezellig samen met de cliënt
  • Gaat mee naar de dagbesteding en gaat daar samen aan de slag
  • Je let op het nakomen van geplande afspraken
  • Regelt huishoudelijke taken op de groep
  • Zorgt voor een zo fijn mogelijke dag voor de cliënt
 
Zoek je een leuke baan als verzorgende IG in jouw regio?  Bekijk onze vacatures

Verzorgende IG worden bij jou in de buurt?

Zoek je een leuke baan als verzorgende IG in jouw regio? Pluryn heeft meer dan 400 locaties in Nederland. Er zijn bijvoorbeeld vestigingen in Utrecht, Gelderland en Noord-Limburg. Daarom staat er bij jou in de buurt altijd wel een vacature als verzorgende IG open.

BEKIJK ONZE VACATURES

Meer weten over werken bij Pluryn?

Onze recruiters helpen je graag bij al je vragen

Bel 088-779 30 30

Mail ons

Whatsapp ons