Header_Vrijwilliger_Desktop_970x350

Aan de slag als vrijwilliger bij Pluryn

Samen erop uit of juist even relaxen... Als vrijwilliger kun je net voor dat beetje extra zorgen. Zo dragen we er met elkaar aan bij dat mensen gelukkig kunnen zijn. Kijk op de website naar de mogelijkheden bij jou in de buurt en meld je aan. Want jij maakt het verschil!

SOLLICITEER NU

Wil jij aan de slag als vrijwilliger bij Pluryn?

Sterker in de samenleving

Veel uitdagingen kunnen mensen met een beperking en/of gedragsproblemen samen met hun netwerk zelf aan. Soms is er gespecialiseerde ondersteuning nodig: thuis, op het werk of in de vrije tijd. Bij Pluryn werken mensen met hulp van onze professionals aan het terugdringen van een ontwikkelingsachterstand, gedrags- en psychische problemen. Als vrijwilliger lever je een waardevolle aanvulling op de zorg die onze professionals leveren. Mede dankzij jou kunnen mensen zich blijven ontwikkelen en plezier houden in het leven.

BEL ONS

Word jij maatje van een jongere bij Pluryn?

Wat past bij jou?

Vrijwilliger of maatje?

Wil jij kinderen, jongeren of volwassenen met een beperking helpen bij het leggen van sociale contacten en samen leuke dingen ondernemen? Wil je namens jouw bedrijf graag een dagje klussen? Of help je graag een handje mee op de dagbesteding of in een van onze maatschappelijke ondernemingen? Solliciteer dan nu als vrijwilliger! 
Er zijn verschillende mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten: 

  • maatje
  • groepsvrijwilliger 
  • tuinvrijwilliger
  • vrijwillig logeergezin
  • manege vrijwilliger
  • vrijwillige chauffeur
  • kookvrijwilliger

Weet je nog niet wat voor een bijdrage jij zou willen leveren? Kijk dan eens tussen onze vacatures voor vrijwilligers. Of laat je gegevens achter via onderstaande button. Dan nemen wij contact met je op!

SOLLICITEER NU

Doe nieuwe ervaringen op als vrijwilliger

Maak het verschil 

Voor mensen met een beperking en/ of complexe problemen

Waarom zou je vrijwilliger worden?

  • Ten eerste draag je vooral iets bij aan een beter leven voor anderen. Jouw bijdrage maakt echt het verschil voor jongeren en volwassenen met een beperking en/of gedragsproblemen. Jij zorgt voor net dat beetje extra.
  • Ook jou kan het nieuwe ervaringen opleveren. Je doet misschien activiteiten die je anders niet zou doen.
  • Doe je een zorgopleiding? Of wil je overstappen naar een baan in de zorg? Door vrijwilligerswerk leer je de doelgroep(en) alvast kennen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Lisa hieronder.

INTERESSE? BEL ONS

Vrijwilliger Mabel (links) had direct een klik met Elly

Vrijwilliger Mabel had direct klik met Elly

“Kijk die glimlach nou. Meer heb je toch niet nodig?”

Mabel en Elly kennen elkaar inmiddels door en door. Dat is van ze af te zien. Schouder aan schouder zitten ze aan de koffie. Natuurlijk met een lekkere koek. In de gemeenschappelijke woonkamer van Elly’s woonvoorziening is het gezellig druk. Medebewoners lopen binnen, mengen zich nieuwsgierig in ons gesprek en vertrekken weer net zo snel als dat ze kwamen. “En zo gaat het eigenlijk altijd als ik hier ben”, vertelt Mabel: “En dat al 17 jaar.”  

VERDER LEZEN

Een bedrijfsuitje met betekenis

Een bedrijfsdag met betekenis? Dat kan! Voor organisaties biedt Pluryn een uitgebreid scala aan (klus)programma’s. Van het opknappen van de woongroepen, tot het ondernemen van leuke activiteiten met cliënten. Samen geven we uw MVO-dag vorm! 

Het is ook mogelijk om u langer te verbinden aan Pluryn. Hiervoor schrijven we een plan dat nauw aansluit bij uw bedrijf.

Meer weten? Stuur een mail naar info.vrijwilligers@pluryn.nl.

 

Lisa werkt als vrijwilliger bij Pluryn

Lisa werkt als vrijwilliger

"Vrijwilligerswerk bij Pluryn is een verrijking voor mijn studie"

Ruim een half jaar was Lisa (20) iedere maandag als vrijwilliger te vinden bij Plurynlocatie de Slottuin in Beuningen. “Een super leerzame en fijne periode, waarin ik kennis heb kunnen maken met een interessante en complexe doelgroep.” En dus is Lisa nu, na een korte studieonderbreking, terug voor meer: “Bij de dagbesteding van Kemnade werk ik nu met een compleet andere doelgroep.”

“Ik ben bij Kemnade in een warm bad terechtgekomen. Ik ben vooral bezig met het begeleiden van dagbestedingsactiviteiten. Dat is soms erg intensief, maar vooral heel leuk. Zeker als je ziet wat het met de mensen doet. Ik krijg daarbij erg veel steun van mijn collega’s. Het team is erg open en heeft me fijn opgevangen.”

VERDER LEZEN

Waar wil jij werken als vrijwilliger?

Meer weten over vrijwilligerswerk? 

Neem contact met ons op

Je kunt in veel verschillende plaatsen als vrijwilliger aan de slag bij Pluryn. Laat ons weten welke regio jouw voorkeur heeft. Wat jouw talenten zijn. En geef aan waar je interesses liggen. Samen kijken we naar een locatie die bij jou past. Solliciteer direct via de website. Of bel ons. 

Ben je enthousiast geworden? Klik dan hieronder op ‘solliciteer’. Heb je nog andere vragen mail dan naar info.vrijwilligers@pluryn.nl. Of bel met 088 779 30 36. We zien je sollicitatie heel graag tegemoet!

SOLLICITEER NU     BEL ONS

Vragen over vrijwilligerswerk?

Laat het ons weten.

088 - 779 30 36

E-mail