Wat wij jou bieden

Contentpagina_Vacature_1500740

Voor wat, hoort wat
Ga je bij ons aan de slag, dan werk je mee aan een uitdagende missie: mensen sterker maken in de samenleving. We vragen veel van je, doen een groot beroep op je talenten. Daar stellen we graag iets tegenover, zoals aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelmogelijkheden.

Leuke voordelen
Afhankelijk van je functie, betalen we je volgens de CAO van respectievelijk de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, horeca of het onderwijs. Je eventuele reiskosten vergoeden we via de voor jou geldende CAO-afspraken. Werk je onregelmatig? Dan ontvang je hiervoor een aparte toeslag. Leuk voordeel van het bij ons werken, is het flexibel meerkeuzesysteem. Via een speciale belastingkorting betaal je stukken minder voor een ‘fiets van de zaak’ of een fitnessabonnement bij de sportschool.

Persoonlijk opleidingsbudget
Ontwikkelingen in onze sector gaan snel. Nieuwe kennis is nodig om goede zorg en ondersteuning te (blijven) bieden. Wij geven je daarom een persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen, via onder meer cursussen en workshops. Jij weet het beste wat je nodig hebt om verder te komen, daarom bepaal je in principe zelf waaraan je het geld besteedt. 

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

Bel

Mail