Kom werken bij Pluryn Almelo

Wees de onmisbare schakel voor jongeren

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Kom werken in de jeugdzorg bij Pluryn in Almelo. Wil je werken bij een innovatieve organisatie en bouwen aan de toekomst? Op een plek met een goede werksfeer en promotiekansen? 

BEKIJK DE VACATURES

Pluryn, locatie Almelo geeft specialistische zorg aan jongeren en hun ouders/ omgeving. Dat kan specialistische GGZ-zorg zijn of 24-uurszorg. In alles wat je daar doet, staat het belang van de jongere voorop. Heb jij een diploma om te werken in de jeugdzorg? Of ben je bereid die bevoegdheid te halen? Kom je dan verder ontwikkelen bij Pluryn in Almelo.

Behandelaar Mark in gesprek met een collega over het behandelingsplan

Voor welke functies kun je in Almelo terecht?

Bij Pluryn in Almelo kun je voor veel verschillende functies terecht. Als pedagogisch medewerker of als behandelaar. Denk bij het laatste aan:

  • gz-psycholoog
  • orthopedagoog generalist
  • gedragswetenschapper
  • therapeut.
Jeugdmodellen_14-700-440

Dit ben jij als pedagogisch medewerker

Jij weet wat je kan

Als pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg heb je een goed zelfbeeld. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet hoe je reageert bij in steeds wisselende situaties. Hoe je emoties reguleert en welke situaties jou uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Ook bij ingewikkelde gedrags- en persoonlijkheidsproblemen, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden. Wil je meer weten over werken bij locatie Almelo? Heb jij al ervaring in de jeugdzorg, ben jij een startend professional? Of ben je bereid een opleiding hiervoor te volgen? Kom met ons in contact en we kijken samen naar de mogelijkheden.

BEKIJK DE VACATURES

241013-Lukas-Wolff-Sander-van-Zon-2376

"Fijn om de jongeren perspectief te geven."

De werkdag van pedagogisch medewerker Sander

Hij ziet de uitdaging in de verschillende casussen. Want op ‘zijn groep’ wonen jongeren tussen de 12 en 18 jaar met verschillende problematieken. Zij verblijven er gemiddeld negen maanden, waardoor Sander van Zon als pedagogisch medewerker veel cliënten leert kennen en begeleidt. Dit is de werkdag van Sander, pedagogisch medewerker bij Pluryn.  

VERDER LEZEN

Dit ben jij als behandelaar

Als behandelaar/ gz-psycholoog/ orthopedagoog ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling van de jongere. Soms kun je ook individuele therapie geven. Of diagnostiek uitvoeren. Het mooie aan jouw werk is dat een klein succes al grote gevolgen kan hebben voor de jongere.

Lonneke-700-440

Hoe ziet jouw werkdag als behandelaar eruit?

Iedere dag is anders 

 

  • Je start je dag bijvoorbeeld met een afspraak voor diagnostiek. Wat speelt er precies bij de jongere?
  • ’s Middags staan er behandelingen in je agenda: bijvoorbeeld traumabehandeling en emotieregulatie. 
  • Tussendoor heb je werkoverleg met pedagogisch medewerkers, therapeuten, artsen en eventueel met een voogd en de jongere zelf. Iedereen zit er met één doel, ieder heeft zijn eigen perspectief. Zo versterk je elkaar.

BEKIJK DE VACATURES

Foto-Lisa-Grooten-behandelaar-1400x880

"In contact komen met jongeren is een puzzel"

Het verhaal van gedragswetenschapper Lisa

Waar Lisa als net afgestudeerd gedragswetenschapper vooral veel vakinhoudelijke kennis heeft, merkt ze dat er in de praktijk ook andere kwaliteiten bij komen kijken: “Ik was ineens bezig met mensen in hun kracht zetten. Als gedragswetenschapper ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het behandelplan van een jongere, maar het traject geef je uiteindelijk samen vorm.   

VERDER LEZEN

Jeugdmodellen-96_700-440

Veelgestelde vragen over werken bij locatie Almelo

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Almelo. Het adres van recruitment vind je hieronder.

BEKIJK DE VEELGESTELDE VRAGEN

241013-Sander-van-Zon-2355-(1)

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Pluryn locatie Almelo
Vriezenveenseweg 231
7602 PT Almelo

Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL RECRUITMENT

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30