Kom werken bij De Beele

Als (persoonlijk) begeleider, orthopedagoog, psycholoog of therapeut 

Zit een geluksmoment voor jou in een klein hoekje? Word je enthousiast van structuur? En ben je bereid onregelmatige diensten te draaien?  Word (persoonlijk) begeleider of behandelaar bij De Beele in Voorst. Want als je komt werken bij Pluryn, blijf je in ontwikkeling. Je bent onderdeel van een team. Samen zorg je dat het dagelijks leven van de jongeren zo fijn mogelijk is.

SOLLICITEER DIRECT

Bij De Beele werk je voor jongeren met een licht verstandelijke beperking (12-21 jaar) en complexe problemen. Als andere hulpverlening niet helpt, kunnen jongeren terecht bij Pluryn in Voorst. Deze Pluryn-locatie is een landelijk werkend, orthopedagogisch behandelcentrum.

BEKIJK DE VACATURES

241013-Florieke-Wesselink-2394

Dit ben jij!

Jij weet wie je bent en waar je voor staat. Dankzij jouw levens- en werkervaring heb je een onomstotelijk vertrouwen in jezelf. Je kent geen twijfel over je eigen kunnen en handelen. Een behandelplan is de houvast en rode draad die leidt naar een duidelijk doel. Je bent ervan overtuigd dat het traject de cliënt in de jeugdzorg weer op de rit krijgt. Jouw doorzettingsvermogen werkt aanstekelijk. Onregelmatige diensten horen erbij. Ben je die (persoonlijk) begeleider, orthopedagoog, psycholoog of therapeut?

BEKIJK DE VACATURES

Lonneke kan als behandelaar bij De Beele grenzen verleggen

Lonneke kan bij De Beele grenzen verleggen

“We proberen een beweging in gang te zetten”

Na korte uitstapjes bij onder andere een branchevereniging en de Jeugd GGZ wist Lonneke Schoo het zeker: haar zorghart lag bij het werken met pubers (12-21 jaar) met de meest complexe problemen. Bij Pluryn locatie De Beele voelt Lonneke zich, hoewel haar werk soms best een pittige uitdaging kan zijn, dan ook als een vis in het water: “Ik heb het hier enorm naar mijn zin. De doelgroep is leuk en uitdagend en de werksfeer is hier gewoon heel erg goed. Voor mij is De Beele net klein genoeg om elkaar te kunnen vinden en net groot genoeg om je werk goed te kunnen doen.”

VERDER LEZEN

Jeugdmodellen_15-700-440

Voor wie doe je het?

Bij De Beele verblijven jongeren met een licht verstandelijke beperking (12-21 jaar) en complexe problemen. De intensieve behandeling bij De Beele is gericht op de zorgvraag van jongeren. Alles staat er in dienst van hun ontwikkeling: het leven in leefgroepen, de school, sport, spel en cultuur. Jij ondersteunt de jongeren hierbij als (persoonlijk) begeleider, orthopedagoog, psycholoog of therapeut. 

MEER WETEN? BEL RECRUITMENT

241217-Jet-Hoeve-Maartje-van-Gorp-4040

Veelgestelde vragen De Beele

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Het telefoonnummer van recruitment vind je onderaan deze pagina.

NAAR VEELGESTELDE VRAGEN

Woongroep De Klif op het terrein bij De Beele in Voorst

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

De Beele
Orthopedagogisch behandelcentrum
Beelelaan 4
7383 BH Voorst

Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL RECRUITMENT

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30