Kantoor van Pluryn in De Glind op het adres Postweg 80

Werken in De Glind

Als pedagogisch medewerker, gezinshuisouder, gedragswetenschapper, ambulant hulpverlener

De Glind is niet zomaar een zorglocatie. Het is een gewoon dorp, gelegen tussen Leusden en Barneveld. Hier groeien kinderen op die niet meer thuis wonen. Ze krijgen daarbij steun van professionals als jij én van de dorpsbewoners. Dat is de kracht van het dorp! 
Wil je werken als pedagogisch medewerker, gezinshuisouder, ambulant hulpverlener, gedragswetenschapper? Dan kun je in of vanuit De Glind aan de slag op onze kleinschalige voorzieningen, gezinshuizen of woongroepen of als ambulant hulpverlener. Wil jij werken op deze unieke, inspirerende plek? Dan komen we graag met jou in contact! Onze recruiters zijn te bereiken op tel. 088 779 30 30.  Of solliciteer direct.

VACATURES BEKIJKEN

Intermetzo-Jeugdzorg_Voortgezet-speciaal-onderwijs

Voor wie doe je het?

Bij De Glind krijg je te maken met jongeren die niet meer thuis wonen. Zij hebben een complexe zorg- en/of opvoedingsvraag. Denk bijvoorbeeld aan hechtingsproblemen, psychiatrische problemen, een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Het is een heel diverse en gemengde groep jongeren, ook qua leeftijd. Daardoor is geen enkele dag voor jou hetzelfde. De jongeren verblijven op kleinschalige voorzieningen, woongroepen of bij gezinshuisouders in het dorp. Daarnaast geeft De Glind ambulante hulpverlening aan kinderen die thuis wonen. 
Als begeleider bij De Glind heb je oog voor het grotere plaatje

Jij weet wat je kan

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Word pedagogisch medewerker, gezinshuisouder, ambulant hulpverlener of behandelaar bij De Glind.

Als professional in de Jeugdzorg heb je oog voor het grotere plaatje. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet van jezelf hoe je reageert bij confrontaties. Hoe je emoties reguleert en welke situaties jou uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Ook bij bijzonder ingewikkelde gedrags- en persoonlijkheidsproblemen, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden. Je werkt traumasensitief en hebt oog voor het kind én het systeem daar omheen. Wil je meer weten over werken bij De Glind? Heb jij al jarenlange ervaring in de jeugdzorg, of ben jij juist een startend professional? Kom met ons in contact en we kijken samen naar de mogelijkheden.  

Bel onze recruiter

Als gezinshuisouder maak je het verschil

Het is helaas niet voor ieder kind mogelijk om in de eigen gezinssituatie op te groeien. Deze kinderen kunnen terecht in een van de woongroepen en kleinschalige voorzieningen. Of in één van de gezinshuizen van Pluryn, als een gezinssetting passend is. Kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, neem je als gezinshuisouder op in jouw gezin. Dit kan in je eigen huidige woning zijn of ergens in het land. Of in een woning in De Glind, een dorp dichtbij Barneveld. De kinderen draaien mee in jouw eigen gezin. Je zorgt dat ze zich positief kunnen ontwikkelen. Door ze veiligheid, steun, geborgenheid, nabijheid en structuur te geven. In de video hiernaast vertelt Charlotte over haar ervaring als gezinshuisouder. Voor meer informatie, kijk op www.wordgezinshuisouder.nl 

Word ook gezinshuisouder

Danique (links) werkt als pedagogisch medewerker bij behandelgroep Vergilius in Jeugddorp De Glind

Danique vond haar roeping in haar eigen ervaring

Het was Danique (27) al vaker opgevallen, onderweg van haar voormalig werkgever naar huis: “Ik vroeg me ieder ritje weer af wat ik me erbij moest voorstellen, Jeugddorp De Glind. Dus na het zoveelste woonwerkritje heb ik gewoon een keer de stoute schoenen aangetrokken en er gesolliciteerd.”
Bij Virgilius, een behandelgroep van Pluryn in De Glind, heeft ze een plek gevonden waar ze die ambities kan waarmaken. Ze werkt er als pedagogisch medewerker (PMB’er): “Hier wonen uithuisgeplaatste jongeren met een complexe zorg- en/of opvoedingsvraag. Denk bijvoorbeeld aan hechtingsproblematiek, een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Het is een heel diverse en gemengde groep, ook qua leeftijd. Daardoor is geen enkele dag hetzelfde.” 

Verder lezen

Huis van woongroep Nova in De Glind

Veelgestelde vragen over werken bij De Glind

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij De Glind. Het adres van recruitment vind je hieronder.

Lees de veelgestelde vragen

Foto: huis van woongroep Nova in De Glind.

Glin_bord-gemeente

Contact met De Glind

Adres:
De Glind
Postweg 80
3794 MN De Glind
Telefoon: 088 - 547 81 00

Meer weten over De Glind? Kijk op www.glind.nl

Heb je vragen die je hierboven niet beantwoord ziet? Neem dan contact op met onze recruiters, tel. 088 779 30 30.  Voor inhoudelijke vragen kun je de receptie bij De Glind bellen, tel. 088 - 547 81 00. Vraag naar een beschikbare teammanager voor meer informatie.

Bekijk de vacatures voor pedagogisch medewerker/ hulpverlener

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30