Kom werken als begeleider bij De Winckelsteegh

Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkplek? Waar je diensten van 6-8 uur kunt draaien en waar aandacht is voor de balans werk - privé? En heb je een afgeronde sociale, maatschappelijke of verzorgende opleiding op mbo 3, 4 of hbo-niveau? 

BEKIJK DE VACATURES

Dan ben jij de (persoonlijk) begeleider die De Winckelsteegh zoekt. Wil je solliciteren? Neem dan snel contact op met onze afdeling recruitment, tel. 088 779 30 30

Banner Meet & Greet bij De Winckelsteegh

Waar vind jij je uitdaging als begeleider? 

Met kleine dingen kun je al veel bereiken. Dat geeft je een kick. Vind je het een uitdaging om je communicatie af te stemmen op de cliënt? En gaat je hart sneller kloppen wanneer je een cliënt kan begeleiden met moeilijk gedrag of een intensieve zorgvraag? Dan ben jij de (persoonlijk) begeleider die De Winckelsteegh zoekt!

We werken vanuit integrale teams. Deze zijn verantwoordelijk voor alle leefgebieden van de cliënten. Hierdoor zijn er geen gebroken diensten meer. Zo kan je lange diensten werken. Je start ’s ochtends de cliënten op in de woning. Denk aan helpen met wassen, aankleden en samen ontbijten. Vervolgens ga je mee naar dagbesteding. Je activeert elke cliënt op de manier die past bij diens vraag. Tegen het einde van de middag begeleid je de cliënt terug naar huis. Daar gaat de dag verder met bijvoorbeeld wandelen, koffie drinken of even rusten. Na het avondeten help je de cliënten bij het naar bed gaan.  

Een bewoner van De Winckelsteegh is aan het werk op de manege.

Welke groep past bij jou?

Bij De Winckelsteegh wonen mensen met EMB of EVB+. Op de woontorens van Ouderenzorg Nijmegen wonen ouderen met een verstandelijke beperking.

EMB staat voor Ernstig Meervoudige Beperking, Bij de EMB-groep bestaan er naast de verstandelijke beperking ook veel lichamelijke problemen. EVB+ staat voor Ernstig Verstandelijke Beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag, bijvoorbeeld automutilatie. De verstandelijke ontwikkelingsleeftijd van mensen met EMB en EVB is vaak jonger dan 2 jaar. Voor beide groepen kan communiceren een uitdaging zijn. Ook omdat veel mensen niet kunnen praten. Er bestaan voor iedere cliënt afspraken. Zo weet jij als begeleider hoe je kan handelen.

BEKIJK DE VACATURES
Yvonne-Koman-Dennis-de-Koning-3159

De werkdag van EMB-begeleider Yvonne

Ze omschrijft de werkvloer als ‘een groot huishouden’. Dagelijks zet Yvonne Hartogh zich in voor dat hechte gezelschap. Dat doet ze als begeleider op een woongroep met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Ze verzorgt, begeleidt, regelt en bezorgt de cliënten een fijne dag. Dit is de werkdag van Pluryn-begeleider Yvonne....

VERDER LEZEN

“Aandacht voor kleine signalen”

Richard vertelt over zijn werk, drijfveren en de bewoners. “Ook een klein verschil in de mimiek kan al een antwoord zijn,” zegt Richard over zijn werk voor jongeren met een ernstig meervoudige beperking (EMB).
Thomas-Burgers-Charona-Bekker-2171

Veelgestelde vragen

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Heb ik werkervaring nodig om te kunnen solliciteren? Werk ik in onregelmatige diensten? 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we er alvast een aantal beantwoorden. Mocht je toch meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het telefoonnummer vind je hieronder.

VEELGESTELDE VRAGEN

Moderne woongroepen op het terrein van De Winckelsteegh

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met recruitment Pluryn.
Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30