Kom werken bij Pluryn in Eefde

Word pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg

Werk jij met heel je hart voor de jongeren? Wil jij de jongeren het best bedienen, samen met je andere collega's? Kom dan werken bij Pluryn locatie Eefde.
In Eefde verblijven kinderen en jongeren met meervoudige complexe problematiek in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. De jongeren wonen er tijdelijk in de open jeugdzorg of JeugdzorgPlus. Er zijn aparte groepen voor jongens en meisjes. Eefde heeft ook een gemengde groep bij open jeugdzorg. De jongeren zijn normaal begaafd of hebben een licht verstandelijke beperking.

"Mensen zeggen: 'altijd als jij over je werk praat, dan straal je."
Natascha

BEKIJK DE VACATURES

Dit ben jij als pedagogisch medewerker

Dit ben jij

Jij krijgt energie van kleine successen. Een geluksmoment zit voor jou in een klein hoekje: een momentopname, gezichtsuitdrukking of plotselinge openheid. Van structuur word je enthousiast. En van het aanbrengen van regelmaat in iemands anders leven krijg je een nóg beter gevoel. Dat, in combinatie met goede zorg, is wat jou als pedagogisch medewerker energie geeft.

Komt dit je bekend voor?

BEL ONZE RECRUITER

Zo kan de dag van een pedagogisch medewerker eruit zien

Zo ziet jouw dag als pedagogisch medewerker eruit

Maandag start je met een gesprek met de behandelcoördinator. Samen monitoren jullie het behandeltraject van een van de jongeren. Is cognitieve gedragstherapie nog wel de juiste behandeling? Jullie evalueren ook hoe het gaat op school: moet daar extra begeleiding voor komen? Vervolgens heb je een gesprek met de cliënt en zijn ouders, over de bevindingen. Je zet acties uit bij zijn school en koppelt dit weer terug aan iedereen die bij de casus betrokken is. In de middag sta je op de groep en zorg je ervoor dat het dagprogramma draait.

BEKIJK DE VACATURES

Je werkt voor kinderen en jongeren in open en gesloten jeugdzorg

Voor wie doe je het als pedagogisch medewerker?

Pluryn Eefde is er voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar met meervoudige, complexe problematiek. Het gaat om normaal begaafde jongeren en  jongeren met een licht verstandelijke beperking. 

Jongeren komen bij Pluryn Eefde terecht in een veilige, prikkelarme omgeving. Je vindt er 6 behandelgroepen voor open jeugdzorg en JeugdzorgPlus. In de JeugdzorgPlus verblijven jongeren met een rechterlijke machtiging. Wij geloven in een omgeving die jongeren houvast, veiligheid en ondersteuning geeft. Waar ze nieuwe vaardigheden leren. 

Op de locatie vind je verder een open groep, 'hybride' groepen en een groep voor jonge kinderen.

MEER OVER LOCATIE EEFDE

Je veelgestelde vragen over werken in de jeugdzorg beantwoord

Veelgestelde vragen over werken bij locatie Eefde

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Eefde. Het adres van recruitment vind je hieronder.

NAAR VEELGESTELDE VRAGEN

Het terrein van Pluryn in Eefde

Meer weten over werken bij locatie Eefde?

Neem contact met ons op

Pluryn locatie Eefde
Mettrayweg 25, Eefde
Postbus 94, 7200 AB Zutphen
Telefoon: 088 - 547 70 00

BEL RECRUITMENT    BEKIJK DE VACATURES

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30