Bianca-Deenen-Claudia-Beurskens-Midas-Koster-8410-700-440

Wil jij werken als begeleider bij KDC Heimdal Eindhoven?

Ben jij begeleider en wil jij kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand een stapje verder helpen? Dan is KDC Heimdal in Eindhoven de perfecte plek voor jou. 

SOLLICITEER DIRECT

Je kunt aan de slag bij  logeerhuis De Roskam, dagbehandeling Heimdal. Of bij de ambulante dienstverlening van Novae. Heimdal is een kleinschalig Kinderdienstencentrum (KDC) in Eindhoven. Het centrum is er voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar oud. Kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problematiek.
Wil jij iedere dag naar huis gaan met mooie verhalen?

BEKIJK DAN SNEL DE VACATURES

Marjolein-Bouwhuis-Lara-Erven-Nina-ten-Damme-8423-700-440

Dit ben jij als begeleider bij KDC Heimdal

Als begeleider heb je bij voorkeur al ervaring met de doelgroep EMB of LVB. En je beschikt over een relevant mbo of hbo-diploma. Bijvoorbeeld Pedagogiek, Social work, SPH, Verzorgende IG of Verpleegkunde. Daarnaast wil jij je bijscholen in bijvoorbeeld het geven van medicatie, BHV en andere voorbehouden handelingen.
Heimdal werkt vanuit de antroposofische visie. We kijken naar de gezonde kern van het kind. Hierop anticiperen we met een kindgerichte benadering. We kijken wat het kind kan. En houden daarbij rekening met de eigenheid van de kinderen. De samenwerking met ouders is voor ons belangrijk.

Herken je je hierin? Dan ben jij de ideale begeleider voor KDC Heimdal in Eindhoven. 

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

Sandra-Teeuwen-Lara-Erven-8351-700-440

Voor wie doe je het als begeleider?

Heimdal in Eindhoven is er voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. Bijvoorbeeld een verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problemen. Kinderen en jongeren met EMB tot LVB. EMB staat voor ernstig meervoudige beperking. Terwijl LVB staat voor Licht Verstandelijke Beperking. De Roskam is het logeerhuis voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. Het logeerhuis is er om het gezin van het kind te ontlasten. Ouders hebben hierdoor even de tijd voor zichzelf en de kinderen vinden het leuk om uit logeren te gaan en met leeftijdsgenoten te spelen. Kinderen komen in het weekend, doordeweeks en tijdens vakanties logeren.

BEKIJK DE VACATURES VOOR HEIMDAL

Marjolein-KDC-Heimdal-1400x880

Marjolein: ik leer soms meer van de kinderen, dan zij van mij

“Ik ga iedere dag zingend naar mijn werk”, vertelt pedagogisch medewerker Marjolein: “Omdat we er samen met alle collega’s en jongeren telkens weer een mooie dag van maken”. Het kenmerkt haar werk bij Kinderdienstencentrum (KDC) Heimdal. Waar volkomen gelijkwaardigheid verweven is in alles wat er gebeurt: “We laten ons inspireren vanuit de antroposofie. Dat is een levensvisie gebaseerd op het gedachtegoed van Rudolf Steiner.” 

LEES HET VERHAAL VAN MARJOLEIN

Daniek-Berkers-Raf-Steenbakkers-8239-700-440

Veelgestelde vragen over werken bij Heimdal

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Heb ik werkervaring nodig om te kunnen solliciteren? Werk ik in onregelmatige diensten? 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we er alvast een aantal beantwoorden. Mocht je toch meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het telefoonnummer vind je hieronder.

VEELGESTELDE VRAGEN

Sanne-van-Buuren-en-Raf-Steenbakkers-8131-700-440

Meer weten?

Waar vind je KDC Heimdal?

Sterrenlaan 14
5631 KA Eindhoven
Telefoon: 088 779 54 30

Wil je meer weten over werken als begeleider bij KDC Heimdal? Neem dan contact op met recruitment Pluryn.
Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30