Expertise

Wil jij werken als begeleider bij KDC Heimdal Eindhoven?

Ben jij begeleider en wil jij kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand een stapje verder helpen? Dan is KDC Heimdal in Eindhoven de perfecte plek voor jou. Je kunt aan de slag bij  logeerhuis De Roskam, dagbehandeling Heimdal. Of bij de ambulante dienstverlening van Novae.
Heimdal is een kleinschalig Kinderdienstencentrum (KDC) in Eindhoven. Het centrum is er voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar oud. Kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problematiek.
Wil jij iedere dag naar huis gaan met mooie verhalen?

BEKIJK DAN SNEL DE VACATURES    SOLLICITEER DIRECT

Intermetzo-jeugdzorg_kinderdienstencentrum2

Dit ben jij als begeleider bij KDC Heimdal

Als begeleider heb je bij voorkeur al ervaring met de doelgroep EMB of LVB. En je beschikt over een relevant mbo of hbo-diploma. Bijvoorbeeld Pedagogiek, Social work, SPH, Verzorgende IG of Verpleegkunde. Daarnaast wil jij je bijscholen in bijvoorbeeld het geven van medicatie, BHV en andere voorbehouden handelingen.
Heimdal werkt vanuit de antroposofische visie. We kijken naar de gezonde kern van het kind. Hierop anticiperen we met een kindgerichte benadering. We kijken wat het kind kan. En houden daarbij rekening met de eigenheid van de kinderen. De samenwerking met ouders is voor ons belangrijk.

Herken je je hierin? Dan ben jij de ideale begeleider voor KDC Heimdal in Eindhoven. 

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

Intermetzo-Jeugdzorg_logeren2

Voor wie doe je het als begeleider?

Heimdal in Eindhoven is er voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. Bijvoorbeeld een verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problemen. Kinderen en jongeren met EMB tot LVB. EMB staat voor ernstig meervoudige beperking. Terwijl LVB staat voor Licht Verstandelijke Beperking. De Roskam is het logeerhuis voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. Het logeerhuis is er om het gezin van het kind te ontlasten. Ouders hebben hierdoor even de tijd voor zichzelf en de kinderen vinden het leuk om uit logeren te gaan en met leeftijdsgenoten te spelen. Kinderen komen in het weekend, doordeweeks en tijdens vakanties logeren.

BEKIJK DE VACATURES VOOR HEIMDAL

Heimdal-Daniek-Berkers

Daniek vertelt over haar mooie ervaringen bij Heimdal

“Iedere ochtend maak je een kring met de kinderen. Met picto’s neem je de hele dag door. En dan vragen we: ‘wat staat er op het plaatje?’ Na de kring gaan we naar de wc. We maken dan een gebaar en vertellen dat we naar de wc gaan. En op dat moment, dat jongetje heeft eigenlijk al de hele tijd niets gezegd. En nu 6 weken later zegt hij ineens: ‘wc’. En vervolgens noemt hij de namen van alle kinderen uit de kring. Dat had hij voor die tijd nog nooit gedaan. Dat zijn wel heel mooie dingen die we hier zien.” 
Daniek, pedagogisch psychiatrisch medewerker bij Heimdal

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

Heimdal-ADL-700-440

Veelgestelde vragen over werken bij Heimdal

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Heb ik werkervaring nodig om te kunnen solliciteren? Werk ik in onregelmatige diensten? 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we er alvast een aantal beantwoorden. Mocht je toch meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het telefoonnummer vind je hieronder.

VEELGESTELDE VRAGEN

Testimonial-Jort

Meer weten?

Waar vind je KDC Heimdal?

Sterrenlaan 14
5631 KA Eindhoven
Telefoon: 088 779 54 30

Wil je meer weten over werken als begeleider bij KDC Heimdal? Neem dan contact op met recruitment Pluryn.
Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30