Het Hietveld zoekt (persoonlijk) begeleiders met 't juiste talent!

Op Het Hietveld in Beekbergen wonen 200 (jong) volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Voor al die bewoners zoeken we (persoonlijk) begeleiders en behandelaars.

BEKIJK DE VACATURES

In de video's hoor je meer over de bewoners. Beschik jij over het juiste talent om bij Het Hietveld te werken? Neem dan contact op met onze recruiter, tel. 088 779 30 30.

Heb jij het juiste talent om bij Het Hietveld te werken?

Wat Pluryn jou kan bieden als begeleider

Ben jij in staat om ongewenst gedrag op een positieve manier om te buigen en cliënten structuur en herkenbaarheid te bieden? Kortom, heb jij het juiste talent om bij Het Hietveld te werken? Dan zoeken we jou! We bieden je een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt bovendien veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

BEKIJK DE VACATURES

Bij Het Hietveld wonen (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking en gedragsproblemen

Past deze doelgroep bij jou?

Het Hietveld in Beekbergen, Loenen en Apeldoorn ondersteunt (jong) volwassenen van 18 t/m 85 jaar. Zij hebben een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een licht tot matig verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis. Als (persoonlijk) begeleider en behandelaar moet je stevig in je schoenen staan.

Naast (persoonlijk) begeleiders zoeken we soms ook behandelaars. Ben je orthopedagoog, GZ-psycholoog of therapeut? Bekijk dan hieronder via de link of we vacatures hebben voor behandelaars voor Het Hietveld. 

BEKIJK DE VACATURES

"Zoek de nabijheid"

Collega’s vertellen over hun werk

“Als de bewoners bij Het Hietveld het leuk hebben, dan heb ik het ook leuk.” Jan blijft die manier van werken altijd trouw. Hij vertelt in deze video over zijn werk. “Als kleine dingen lukken, wanneer iemand bijvoorbeeld niet meer met zijn eten smijt. Daar kan ik soms bijna van huilen, zo mooi vind ik dat.”
“Cliënten voelen zich vaak onbegrepen. Zijn boos op zichzelf of op de situatie. Je kunt er dan voor kiezen om op te treden. Of juist dan de nabijheid te zoeken. Geef ze het vertrouwen. Pas dan kun je samen tot ontwikkeling komen.”

Heb je vragen over werken bij Het Hietveld? De veel gestelde vragen geven antwoord

Antwoorden op veelgestelde vragen

Krijg ik echt meteen een vast contract? Werk ik in onregelmatige diensten? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Het telefoonnummer vind je hieronder.

LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN

HTV-SP_58A3273

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over werken bij Het Hietveld als (persoonlijk) begeleider, orthopedagoog, psycholoog of therapeut? Neem dan contact op met onze recruiters, bel 088 779 30 30

 

BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30