Veelgestelde vragen

Word ik goed ingewerkt?
We koppelen je vanaf de eerste dag aan een buddy. Deze maakt je wegwijs op Het Hietveld. Daarnaast heb je vaste contactpersonen. Deze kunnen vragen beantwoorden over programma’s waar we mee werken, maar ook over je salaris en je contract.  

Ik wil van carrière switchen. Mag ik toch reageren?
Op dit moment zijn er geen mogelijkheden voor zij-instromers en zoeken we echt mensen met een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo 3 of 4-niveau: Pedagogisch Werk, Maatschappelijke Zorg of Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Welke doelgroep woont er bij Het Hietveld?
Het Hietveld in Beekbergen, Loenen en Apeldoorn ondersteunt (jong) volwassenen van 18 t/m 85 jaar. Zij hebben een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een licht tot matig verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis. Als (persoonlijk) begeleider moet je stevig in je schoenen staan.

Welke taken horen bij de functie?
Je werkt in een van de woonhuizen op het terrein of in groepen buiten het terrein. Bij elkaar wonen er 200 cliënten bij Het Hietveld. Jouw talent is om uit te gaan van de wensen en kracht van de cliënten en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. De begeleiding en behandeling is gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden: zelfredzaamheid, sociale redzaamheid en participatie in de samenleving. Cliënten geven zoveel mogelijk richting aan hun leven. Hierbij passen we zo weinig mogelijk maatregelen toe die hen fysiek en emotioneel beperken.

Als ik ga starten, word ik dan op een willekeurige groep geplaatst?
Er is diversiteit, dus we zoeken samen de match tussen jou en de groep die het beste bij je past!

Ik heb geen ervaring in de gehandicaptenzorg. Mag ik toch reageren?
Wij zoeken collega's met een pedagogische opleiding op minimaal mbo 3 of 4-niveau: Pedagogisch Werk, Maatschappelijke Zorg of Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Hierbij heb je de nodige theoretische kennis opgedaan. Voldoe je niet aan deze omschrijving? Bel dan onze recruiter. Wellicht kun je elders bij Pluryn aan de slag.

Welke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er?
We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom bespreken we ieder jaar met jou hoe je ontwikkeling er uit gaat zien. En of je hier opleidingen bij nodig hebt. Bij Het Hietveld vind je alle domeinen op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Je hebt volop doorgroeimogelijkheden en er zijn verschillende loopbaanpaden.

Nog meer vragen?
Heb je vragen die we hierboven niet beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Je kunt ze bellen op 088 779 30 30.

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30