Werken bij Jan Pieter Heije

Als (persoonlijk) begeleider, pedagogisch medewerker, orthopedagoog, therapeut of psycholoog

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Word begeleider in de behandeling voor jongeren bij Pluryn. Bij locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek kun je werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). Er is ook een groep voor normaal begaafde jongeren met autisme en gedragsproblemen. In de omliggende dorpen bevinden zich woongroepen en trainingshuizen.
Heb je een enthousiaste, ondernemende houding. En sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de begeleider die de jongeren van Jan Pieter Heije nodig hebben.

BEL ONZE RECRUITERS      SOLLICITEER DIRECT

Janneke werkt bij jan Pieter Heije in een buitenhuis

Dit ben jij

Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet van jezelf hoe je reageert bij confrontaties, hoe je emoties reguleert en welke situaties je uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Ook bij bijzonder complexe gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden.

BEKIJK DE VACATURES

 

Jongere Anderson woont op de locatie Nieboerstraat in Dieren en krijgt bezoek van de burgemeester.

Voor wie doe je het?

Bij Jan Pieter Heije verblijven jongeren van 6-23 jaar. Op deze Pluryn locatie in Oosterbeek kun je werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). Vaak komen daar allerlei complexe problemen bij. Als jongeren met LVB vast lopen in hun ontwikkeling, help jij ze verder. Zodat ze later zo normaal mogelijk kunnen leven in de maatschappij. Jan Pieter Heije heeft woongroepen in wijken: buitenhuizen, trainingshuizen en een ouder-kindhuis.

Er staat op het terrein ook een groep voor normaal begaafde jongeren met autisme: de KIB-ASS groep. Dat staat voor Klinische Intensieve Behandeling Autisme Spectrum Stoornis. De groep verzorgt intensieve behandeling aan jongens en meisjes van 10 tot 16 jaar met ASS en ernstige gedragsproblemen. 

BEL ONZE RECRUITERS

Lotte bleef na haar stage werken bij Pluryn in Oosterbeek

Lotte vond haar eigen weg

"Ik bleef na mijn stage plakken bij Pluryn"

Lichtelijk in paniek plaatste Lotte een oproep op haar LinkedIn-pagina: "In de hoop dat ik ergens nog een mooie stageplek kon vinden. "Haar oproep ging viral: "Bizar! Terwijl ik dacht dat ik veel te laat was, ontving ik al snel ontzettend veel berichten." Na selectie bleven zeven organisaties over: "En daar zat ook Pluryn bij!"  Na een superfijn gesprek ging Lotte bij Jan Pieter Heije aan de slag bij Arbeidsparticipatie. Inmiddels werkt Lotte alweer ruim een jaar bij Saturnus, één van de behandelgroepen op het terrein in Oosterbeek: “Ik vind het iedere dag weer heerlijk om hier te zijn."

VERDER LEZEN

Jeffrey en Tessa werken als behandelaars bij Jan Pieter Heije

Veelgestelde vragen over werken bij Jan Pieter Heije

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij Jan Pieter Heije. Het telefoonnummer van recruitment vind je onderaan deze pagina.

LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN

“Een behandelplan is als een soort puzzel”

Behandelaars Jeffrey en Tessa leveren maatwerk

Alweer bijna 3 jaar werken Jeffrey en Tessa samen bij Jan Pieter Heije, een orthopedagogische behandellocatie van Pluryn in Oosterbeek. Jeffrey – inmiddels – als regiebehandelaar, met Tessa als behandelcoördinator aan zijn zijde. Een pittige, maar leuke uitdaging: “Voor iedere jongere stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op”, vertelt Jeffrey. Verder lezen...

Wil je ook werken als gedragswetenschapper, orthopedagoog, psycholoog of therapeut bij Jan Pieter Heije?

BEKIJK DE VACATURES BEHANDELAAR

Woongroep Mercurius bij Jan Pieter Heije in Oosterbeek

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Jan Pieter Heije
Orthopedagogisch behandelcentrum
Utrechtseweg 316
6862 BC Oosterbeek

Bel voor inhoudelijke vragen over deze functie de receptie. Vraag naar de aanwezige teammanager: 088 - 779 28 00.

Voor vragen over deze vacature, bel onze recruiter: tel. 088 779 30 30.

SOLLICITEER DIRECT

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30