Wil jij je verder ontwikkelen tot (persoonlijk) begeleider?

Werken bij Kemnade Werkenrode in Groesbeek

Weet jij van aanpakken? En kun jij doorzetten, ook als het even moeilijk wordt? Ben jij bereid om je te verdiepen in de vraag achter het gedrag en daarbij bereid ook naar je eigen rol hierin te kijken? En wil jij je verder ontwikkelen op een plek waar jij als professional door kunt groeien? Dan ben jij geschikt om als (persoonlijk) begeleider bij Kemnade Werkenrode te werken.

SOLLICITEER DIRECT

Voel je de klik? Dan praten we graag verder over een baan of stage in de zorg.

BEKIJK DE VACATURES

Karim-Jazzali-Thomas-Litjens-700-440

Dit is Kemnade Werkenrode

‘Gewoon kijken. Gewoon doen. Gewoon leven. Oog voor een nieuw perspectief'. Dat zijn de uitgangspunten van Kemnade Werkenrode in Groesbeek. Bij deze locatie verblijven (jong)volwassenen vanaf 16 jaar met een licht verstandelijke beperking en complexe ondersteuningsvragen. Op locatie Schoonoord wonen (jong)volwassenen in de wijk. Dat vraagt veel van je creativiteit als professional.
Wil je meer weten?

BEKIJK DE VACATURES

Je bent een doorzetter

Een echte professional die aanpakt en doorzet. Herken jij je hierin? Solliciteer dan bij Kemnade Werkenrode. 
Bij deze Groesbeekse locatie helpen we mensen met een complexe zorgvraag. Bijvoorbeeld ernstige gedragsproblemen. We zoeken professionals die de bewoners ondersteunen. Ook als het moeilijk wordt. Mensen die kansen zien en trots zijn op stappen die bewoners maken.

Voel jij je aangesproken? Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Kemnade Werkenrode? Dan komen we graag met jou in contact!

BEL RECRUITMENT

Op het terrein in Kemnade staan moderne woningen, aangepast voor de doelgroep.

Zet je talenten in voor onze bewoners

Jouw missie als (persoonlijk) begeleider is een fijn woonklimaat bieden aan onze bewoners. Je ondersteunt hen in hun dagprogramma. En je brengt de structuur en helderheid die ze nodig hebben. De verschillen zijn groot. Dat vraagt voor iedere cliënt een unieke benadering. Bij Kemnade Werkenrode komen jouw talenten het beste tot hun recht. Kortom, een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

BEKIJK DE VACATURES

Tamara Tromp werkt op Kemnade, locatie Schoonoord

Tamara heeft bij Schoonoord meer tijd voor het individu

Anderhalf jaar geleden gooide Tamara Tromp (34) het roer om. Verliefd verhuisde ze van Almere naar Overloon. Daar vond Tamara haar nieuwe roeping bij Pluryn. “De doelgroep was compleet anders dan ik gewend was. Maar het voelde meteen goed. Bij Kemnade Werkenrode op locatie Schoonoord wonen (jong)volwassenen (23+) met een licht verstandelijke beperking en complexe psychiatrische- en gedragsproblemen. Anders dan bij mijn vorige werkgever, ben ik nu persoonlijk begeleider van slechts 2 cliënten. Zij wonen allebei in een zelfstandige woonruimte en dus niet in groepsverband. Daarnaast ondersteun ik andere cliënten.”

VERDER LEZEN

Je hebt als begeleider passie voor je werk

"Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk." Sabine werkt op de afdeling Werk & Vrije tijd bij Kemnade Werkenrode. Ze heeft ongeveer 25 directe collega's. Sabine: "Allemaal mensen die passie hebben voor hun werk."

Heb jij net als Sabine ook passie voor je werk? Neem dan contact op met onze recruiters.

Bel 088 779 30 30

Jeffrey-Hengelman-en-Ferdinand-Muller-5019

Meer informatie nodig?

Enthousiast geworden voor de functie van (persoonlijk) begeleider of behandelaar bij Kemnade Werkenrode? Of wil je meer weten?

Neem contact op met onze recruiters. Bel 088 779 30 30. Zij vertellen je meer over deze uitdagende baan.

Veelgestelde vragen over werken bij Kemnade Werkenrode

Je werkt in onregelmatige ochtend-, middag- en avonddiensten. Slaapdiensten zijn niet van toepassing bij Kemnade Werkenrode op de Nijmeegsebaan, maar wel op locatie Schoonoord.

Kemnade Werkenrode is een woon/ werkgemeenschap. Hier wonen mensen vanaf 16 jaar met een licht verstandelijke beperking en een zeer complexe ondersteuningsvraag (LVB+) . Wie bij Kemnade Werkenrode verblijft, heeft een indicatie voor Zorgzwaartepakket VG7. Vaak aangevuld met meerzorg. Anderen hebben een justitiële achtergrond. Of ze komen met een TBS bij ons terecht. Ook bieden wij aan Pro-cliënten een plek op Kemnade Binnen. Verdeeld over het hele terrein wonen er bijna 80 bewoners met verschillende problematiek, verdeeld over verschillende woningen. Op Schoonoord wonen 25 bewoners, verdeeld over 3 groepen. Er is dus altijd een plek te vinden waar we je jouw kwaliteiten goed kunnen inzetten! 

Je werkt op een van de locaties op het terrein. Er zijn groepen met 6 bewoners. En sommige mensen wonen individueel. Je begeleidt de bewoner in zijn dagelijkse structuur. Bij leven, bij wonen en vrije tijd. Je zet een open klimaat neer. Zo komen de cliënten optimaal tot hun recht. En zetten ze eigen stappen richting zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Verzorgingstaken komen minimaal voor. 

Er zijn veel verschillenden groepen. Dus we zoeken samen de match tussen jou en de groep.

 

Ja. Wij kijken vooral naar je talent. En je klik met onze doelgroep. Je hebt wel een afgeronde agogische opleiding nodig op mbo-4, hbo- of wo-niveau.

Bij Kemnade Werkenrode werken meer dan 200 mensen, in verschillende disciplines. Je werkt in een vast team van ongeveer 7 tot 12 personen. Het is mogelijk om langer in hetzelfde team te werken. Of je gaat na een bepaalde tijd bij een ander team aan de slag. Ook is het mogelijk om een tijdje via het Talententeam te werken. Je komt dan in dienst van Kemnade Werkenrode, maar werkt op verschillende groepen. Tot je de voor jou meest geschikte plek hebt gevonden. 

 

We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom bespreken we ieder jaar hoe je ontwikkeling eruit gaat zien. En of je hier opleidingen bij nodig hebt.

Hebben wij hierboven niet al je vragen beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze recruiters, tel 088 779 30 30.

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30