Kom werken bij Pluryn Midden Nederland

Als pedagogisch medewerker

Sta jij aan de basis van een betere toekomst voor onze jongeren? Kom dan werken als pedagogisch medewerker bij Pluryn Midden Nederland. Wij hebben locaties in Utrecht en Flevoland. Je kunt werken in Almere, Zeist, Maarsbergen en Driebergen.

VACATURES MIDDEN NEDERLAND

Ook zijn er meerdere doelgroepen waar je zorg aan kunt bieden. Dit zijn open jeugdzorg groepen, dagbesteding en dagbehandeling en groepen voor langdurig wonen. Welke groep past het best bij jou? Kijk verder en ontdek het!

Dit ben jij als begeleider of pedagogisch medewerker

Dit ben jij als pedagogisch medewerker

  • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent evenwichtig, flexibel en stressbestendig. Je beschikt over een goed relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor;
  • Je bent in staat tot zelfreflectie;
  • Je kunt activerend, intercultureel en systeemgericht denken;
  • In de omgang met de jongeren kun je snel schakelen en wisselen van begeleidingsstijl;
  • Je kijkt achter het gedrag, naar de werkelijke behoeften van jongeren;
  • Je hebt een lange adem en schrikt niet terug van (passief) agressief gedrag. Je weet hoe te handelen.

BEL ONZE RECRUITER

Zo ziet jouw werkdag eruit als begeleider of pedagogisch medewerker

Dit doe jij

Als pedagogisch medewerker heb je de verantwoordelijkheid voor de opvoeding, (intensieve) begeleiding en de behandeling van de jongeren uit je groep. Dit doe je samen met je collega's. Je zorgt voor een optimaal woon- en leefklimaat voor de jongeren. En je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van de verblijf- en behandelprogramma’s. In alles kijk je naar de individuele behoeften van de jongeren. Je sluit hier zoveel mogelijk bij aan. Aan de andere kant begeleid en observeer je de jongeren. En je rapporteert hierover aan je leidinggevende en behandelcoördinator. Soms bied je ook intensieve zorg met meer nabijheid aan de jongeren. Je werkt in wisselende diensten. 

Voor wie je het doet

Op de terreinlocatie in Almere verblijven normaal begaafde jongeren van 12-18 jaar met complexe problemen. Vier gemengde behandelgroepen, waarvan 1 Intensief Kleinschalige Behandelgroep (IKB), bevinden zich aan de Radioweg. Er is een speciale gemengde groep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS).  
In Zeist en Maarsbergen vind je verschillende groepen die vallen onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Deze groepen zijn voor kinderen en jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking. Vaak is er een combinatie met psychische en/of gedragsproblemen. ADHD, autisme, trauma en hechtingsproblematiek.

Daarnaast hebben we in Driebergen een aantal woongroepen. Deze groepen begeleiden uiteenlopende doelgroepen, van normaal begaafd tot licht verstandelijk beperkt met verschillende problematieken. Ook hebben we in Driebergen dagbesteding en dagbehandeling in zorgboerderij De Dijckhof. 

 

Spreek dit jou aan, kijk dan verder naar onze vacatures. 

In ‘veelgestelde vragen’ staan de doelgroepen en groepen uitgebreider beschreven. 

Veelgestelde vragen over werken bij Pluryn Midden Nederland

Veelgestelde vragen

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kijken met jou welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Almere. Of bij één van de groepen in Zeist en Maarsbergen. Het adres van recruitment vind je hieronder.

NAAR VEELGESTELDE VRAGEN
Meer weten? Neem gerust contact op met Pluryn.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

Pluryn Midden Nederland
Radioweg 33
1324 KW Almere
tel. 088 - 547 80 70

MEER WETEN? BEL RECRUITMENT

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30