Werken bij Pluryn Nijmegen eo

Werk jij graag in de gehandicaptenzorg voor volwassenen? En zoek je een baan met veel diversiteit? Dan ben je bij Pluryn in Nijmegen en omgeving aan het goede adres.

BEKIJK DE VACATURES

Je kunt aan de slag in verschillende woonvormen voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zoals Woonvorm Nijmegen, De Globe of De Castellatoren. Of je ondersteunt mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, afgekort NAH. Voel je meer voor ambulante begeleiding? Ook dat kan. Nijmegen eo werkt met ambulante behandelvormen als IAG, MST en FACT LVB 18+.

Voor onze volwassen cliënten zoeken wij begeleiders, verzorgenden IG, verpleegkundigen en psychologen.

240911GerardvanWolferenClaudiaHevel2793

Waar doe jij het voor?

Jouw uitdaging is het verlenen van de beste zorg met oog voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Door jouw prettige manier van contact maken, bouw je een goede band op.  Je werkt vanuit vertrouwen samen met de cliënt. Samen zorg je ervoor dat de cliënt de regie in eigen handen kan nemen. Ondanks de ernst van de beperking. Jij levert écht een belangrijke bijdrage in het zo zelfstandig mogelijk leiden van een zelfstandig bestaan maar natuurlijk ook in het welzijn van de cliënt. Jij maakt het verschil! 

MEER WETEN? BEL ONZE RECRUITERS

240826-Hans-Jansen-Bianca-Roelofs-4408

Voor wie doe je het?

Nijmegen en omgeving is er voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Soms komen daar gedragsproblemen en/of autisme bij. Het verschil in zorgvraag is groot. De ene cliënt heeft veel ADL*-ondersteuning nodig en komt het appartement bijna niet meer uit. Een ander kan voor zichzelf zorgen en is de hele dag buiten de deur. Dat maakt werken bij Nijmegen en omgeving heel divers.”

*ADL = Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen

BEKIJK DE VACATURES

Foto-Emma-Web

Emma werkt bij de Globe en Castellatoren

Al weer 5 jaar werkt Emma Rinkel (31) bij de Globe en de Castellatoren. Het was de combinatie van werkzaamheden die haar naar deze locaties van Pluryn in Nijmegen bracht: “Ik wist uit mijn ervaring in het ziekenhuis dat ik verpleegtechnische handelingen leuk vond, maar wilde ook graag meer doen met mijn opleiding SPW. Hier kon ik dat combineren.”

VERDER LEZEN

Brian-Uitdenboogaard-en-Rene-van-Haarlem

Veelgestelde vragen over Nijmegen eo

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Heb ik werkervaring nodig om te kunnen solliciteren? Werk ik in onregelmatige diensten? 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we er alvast een aantal beantwoorden. Mocht je toch meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het telefoonnummer vind je hieronder.

NAAR VEELGESTELDE VRAGEN

Tessa-Coort-web-2

Tessa is persoonlijk begeleider bij Woonvorm Nijmegen

Al op jonge leeftijd wist Tessa Coort heel goed wat ze later wel én niet wilde in haar werk: “Met mensen werken.” Bij Woonvorm Nijmegen heeft Tessa het 'onwijs naar mijn zin.'

“Hier bij Woonvorm Nijmegen wonen 22 mensen. Cliënten hebben hier voornamelijk een lichamelijke beperking. Een enkeling heeft ook bijkomende gedragsproblemen of een vorm van autisme. Het verschil in zorgvraag is groot. De ene cliënt heeft erg veel ondersteuning nodig en komt het appartement bijna niet meer uit. Een ander heeft slechts beperkte ADL-ondersteuning (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) nodig en is de hele dag buiten de deur. Dat maakt werken bij de Woonvorm heel divers.”

VERDER LEZEN

Djaimy-van-Hoorn-Nienke-Omvlee

Meer weten over Nijmegen eo?

Contact

Pluryn Nijmegen en omgeving
Bezoekadres:
Kerkenbos 10-01
6546 BB Nijmegen
tel. 088 - 779 23 72 
Ambulante teams Nijmegen, Wijchen en Malden, Bureau Participatie 

Postadres:
Postbus 53, 6500 AB Nijmegen

BEL MET ONZE RECRUITERS

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30