Veel gestelde vragen

Word ik goed ingewerkt als begeleider of behandelaar?
We koppelen je vanaf de eerste dag aan een buddy. Deze maakt je wegwijs bij Pluryn in Nijmegen en omgeving. Daarnaast heb je vaste contactpersonen. Deze kunnen vragen beantwoorden over programma’s waar we mee werken, maar ook over je salaris en je contract. 

Ik heb geen ervaring in de gehandicaptenzorg. Mag ik toch reageren?
Wij zoeken collega's met een pedagogische opleiding op minimaal mbo 3 of 4-niveau: Pedagogisch Werk, Maatschappelijke Zorg of Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Hierbij heb je de nodige theoretische kennis opgedaan. Voldoe je niet aan deze omschrijving? Bel dan onze recruiter. Wellicht kun je elders bij Pluryn aan de slag.

Heb ik een verpleegkundige achtergrond nodig?
Bij sommige woongroepen is een opleiding als verpleegkundige of verzorgende IG handig. Maar het hoeft niet. We kunnen je inwerken. En er zijn woongroepen met cliënten die weinig of geen verzorging nodig hebben.

Ik wil van carrière switchen. Mag ik toch reageren?
Wij willen dan graag met je in gesprek om de mogelijkheden, om als zij-instromer aan de slag te gaan, samen met je te verkennen. We vragen je dan om hierover contact op te nemen met mw Monique Cillessen. Je kan haar mailen via mcillessen@pluryn.nl 

Welke doelgroep woont er bij Pluryn in Nijmegen en omgeving?
Pluryn in Nijmegen en omgeving ondersteunt volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Vaak komen daar nog problemen bij zoals gedragsproblemen of autisme.


Welke taken horen bij de functie?
Je werkt in een woongroep in Nijmegen en omgeving: bijvoorbeeld Woonvorm Nijmegen, Woonvorm Wijchen of Woonvorm Malden. Daarnaast zijn er trainingshuizen en kleinere woongroepen. Je kunt ook aan de slag als ambulant zorgverlener of behandelaar. Jouw talent is om uit te gaan van de wensen en kracht van de cliënten en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. De begeleiding en behandeling is gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden: zelfredzaamheid, sociale redzaamheid en participatie in de samenleving. Cliënten geven zoveel mogelijk richting aan hun leven. Hierbij passen we zo weinig mogelijk maatregelen toe die hen fysiek en emotioneel beperken.

Als ik ga starten, word ik dan op een willekeurige groep geplaatst?
Er is diversiteit, dus we zoeken samen de match tussen jou en de groep die het beste bij je past!

Welke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er?
We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom bespreken we ieder jaar met jou hoe je ontwikkeling er uit gaat zien. En of je hier opleidingen bij nodig hebt. Bij Pluryn in Nijmegen eo vind je alle domeinen op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Je hebt volop doorgroeimogelijkheden en er zijn verschillende loopbaanpaden.

Nog meer vragen?
Heb je vragen die we hierboven niet beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Je kunt ze bellen op 088 779 30 30.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen