241022-Armando-Marcal-en-Claudia-Hevel-2820

Kom werken bij Visschersgouw

Wees de onmisbare schakel in de zorg voor onze cliënten. Kom werken bij Pluryn Visschersgouw. We zoeken (persoonlijk) begeleiders, trajectcoaches, (GZ-)psychologen.

BEKIJK DE VACATURES

Je werkt niet op een terreinlocatie. De volwassen cliënten wonen in woongroepen, trainingshuizen of zelfstandige woningen, verspreid in Groesbeek en omgeving. Er zijn ook woongroepen in Noord-Limburg. Je ondersteunt (jong)volwassen cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking. Daar kunnen gedragsproblemen bij komen. Participatie van cliënten in de samenleving vinden wij erg belangrijk. Spreekt dit jou aan?

241217-Jet-Hoeve-Maartje-van-Gorp-4040

Dit ben jij

Jou blazen ze niet zomaar omver. Je vertrouwt op je eigen kunnen. Want je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Je beseft ook welke competenties nog om extra aandacht vragen. Mensen weten wat ze aan je hebben. Jij staat namelijk dicht bij jezelf en kan omgaan met je emoties. Je kent je eigen grenzen en ook die van de mensen om jou heen. Situaties schat je vaak goed in met een sterke intuïtie als richtingaanwijzer. Daarnaast deed je een hbo- of mbo-opleiding richting zorg. Bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of Social Work. Maar ook carrière switchers vragen wij nadrukkelijk om te reageren.

BEKIJK DE VACATURES

Zo werkt het in een trainingshuis

"Wat ik heb geleerd? Dat je echt wel een ritme moet hebben. Zonder ritme is je leven waardeloos." Jongeren (18-23 jaar) met een licht verstandelijke beperking willen graag op zichzelf leren wonen. In het trainingshuis Mozartstraat zetten zij stappen naar een zelfstandig leven. Begeleider Niels Wijers: "Als begeleider sta je hier naast de cliënten. Jongeren hebben een doel voor ogen en we gaan samen aan dat doel werken." Wil je werken als (persoonlijk) begeleider bij een trainingshuis als Mozartstaat? Deze video geeft je een goede indruk hoe je baan eruit kan zien.

241107-Lara-Sampers-en-Aytac-Celebi-3449

Voor wie doe je het bij Visschersgouw?

Bij Visschersgouw wonen (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Daar komen regelmatig gedragsproblemen bij. In een aantal woongroepen verblijven ook (jong)volwassenen met een combinatie van verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Er zijn ook woongroepen waar psychiatrische problematieken voorkomen.

Je kunt bijvoorbeeld werken met jongvolwassenen die je ondersteunt bij het zelfstandig leren wonen. Volwassenen kunnen 24-uurs of juist minder intensieve ondersteuning nodig hebben. Kortom, het is een gevarieerde doelgroep.

MEER WETEN? BEL ONZE RECRUITERS

Train jongvolwassenen op weg naar zelfstandigheid bij Next Level

Next Level is een trainingshuis voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Eline Saat, persoonlijk begeleider: “De jongeren komen hier binnen vanaf 18 jaar. Dan gaat het volwassen leven beginnen. Daar lopen ze allemaal een beetje tegen aan. Wat komt er dan bij kijken? Wat moet ik kunnen om zelfstandig te wonen. Daar helpen we bij om dat om een rijtje te krijgen. En daar trainen we ze op.”

241112-Bas-van-Gardingen-Simone-van-den-Ham-3297-700-440

Veelgestelde vragen over Visschersgouw

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Heb ik een verpleegkundige achtergrond nodig? Kan iedereen stagelopen bij Visschersgouw? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' beantwoorden we alvast de meeste. Mocht je toch nog meer informatie willen? Neem dan contact op met onze recruiters. Het adres vind je onderaan deze pagina.

LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN
241011-Ramazan-Aribas-2892

Neem contact met ons op

Contact

Visschersgouw
Molenweg 15
6561 AH Groesbeek

BEL MET ONZE RECRUITERS

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30